moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Πρώτο λόγο για Γούτα ο Ολυμπιακός

Πρώτο λόγο για Γούτα ο Ολυμπιακός

Πρώτο λόγο για Γούτα
Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο και βάση έγκυρων πληροφοριών, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα η οποία έχει τον πρώτο λόγο για τον Γούτα. Ο Θρύλος συνηθίζει να μαζεύει ό,τι καλύτερο υπάρχει από την ελληνική αγορά και σίγουρα δεν θα αφήσει να του ξεφύγει ο εν λόγω παίκτης.
Ακόμα και ο ίδιος ο νεαρός «σημειώνει» πως αν δεν αποχωρήσει από την Ελλάδα για το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του. Και γνωρίζει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, όπως επίσης γνωρίζει πως η ομάδα μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να ανελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Ούτως ή άλλως, πολλοί παίκτες έφυγαν από την ομάδα με προορισμό το εξωτερικό και αν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, γνωρίζει και ο ίδιος πως ο σύλλογος δεν θα του στερήσει τη δυνατότητα να πάει σε ομάδα του εξωτερικού, κάτι που έχει γίνει κατά κόρον με άλλους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: