moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

«Πρόταση Ολυμπιακού για Νενέ»


«Πρόταση Ολυμπιακού για Νενέ»

«Πρόταση Ολυμπιακού για Νενέ»
«Χοντραίνει» το παιχνίδι για Νενέ και Ολυμπιακό!

 «Ζεστά» στην υπόθεση Νενέ φέρεται να 'χει μπει ο Ολυμπιακός! Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, οι Πειραιώτες όχι μόνο έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, αλλά κι ο ίδιος ψήνεται.
Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται εδώ και μέρες (όπως και τα παλιότερα χρόνια) στο... ραντάρ των Πειραιωτών και ο μάνατζέρ του πήγε την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω.
 Κι αυτό διότι αποκάλυψε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη, προκειμένου στα 34 του να πιάσει λιμάνι!
«Ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νένε. Μάς έχει ήδη κάνει πρόταση. Σκέφτεται τι είναι καλύτερο για το μέλλον του και του άρεσαν αυτά που άκουσε», είπε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στην βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN.

Μεταξύ άλλων, βέβαια, υπογράμμισε πως υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που «ορέγονται» τον free agent Νενέ (έλυσε το συμβόλαιό του με τη Γουέστ Χαμ) και αναμένεται προσεχώς να υπάρξουν εξελίξεις.

Συστάσεις για το ποιόν του παίκτη δεν χρειάζονται, καθώς έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη κυρίως σε Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ προτού παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ τους τελευταίους μήνες, είχε κάνει και πέρασμα απ' το Κατάρ, για λογαριασμό των... χρημάτων της Αλ Γκαράφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: