moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

«Παίζει» δυνατά για Ντιλέινι ο Ολυμπιακός

«Παίζει» δυνατά για Ντιλέινι ο Ολυμπιακός

«Παίζει» δυνατά για Ντιλέινι ο Ολυμπιακός!
Πέρυσι έμεινε στους… αρραβώνες ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, μετά την εξέλιξη που είχε η υπόθεση του Κώστα Σλούκα, οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να πάνε σε… γάμο με τον Μάλκολμ Ντιλέινι!
Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την επίσημη αποχώρηση του Κώστα Σλούκα και ήδη στον Ολυμπιακό «φουλάρουν» για τον αντικαταστάτη του. 
Οι πρωταθλητές Ελλάδας προτίθενται να ψωνίσουν από το… πάνω ράφι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πολύ ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται ο Μάλκολμ Ντιλέινι!
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να… αναθερμάνουν το περσινό «φλερτ» με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος είχε καταλήξει στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ωστόσο πολύ δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν. Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στη ρωσική ομάδα, η οποία την επόμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται να προβεί σε «γενναίες» περικοπές στο μπάτζετ της και έτσι είναι στον «αέρα» η ανανέωση του συμβολαίου του (είχε υπογράψει 1+1).

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες προσφέρει στον Μάλκολμ Ντιλέινι συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών (1+1) με συνολικές απολαβές 1,4 εκατ. δολαρίων (700.000 δολάρια το χρόνο) κάτι που και ίδιος εξετάζει «ζεστά».

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 26χρονος γκαρντ ήταν από τους βασικούς συντελεστές της Κουμπάν, έχοντας στη VTB League κατά μέσο όρο 14 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ, ενώ αντίστοιχα στο Eurocup είχε 12,8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ.

Στα υπόψη και ο Σάμιουελς

Μετά το θέμα του γκαρντ, ο Ολυμπιακός καλείται να αναπληρώσει και το κενό που άφησε στη φροντ λάιν η αποχώρηση του Μπράιαντ Ντάνστον. Ένα όνομα, λοιπόν, που προστέθηκε στη λίστα των «ερυθρόλευκων» είναι κι αυτό του Σαμάρντο Σάμιουελς, ο οποίος προτάθηκε.

Ο Τζαμαϊκανός σέντερ έρχεται από μία καλή σεζόν με την Αρμάνι, με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος του Ιουνίου, αλλά να μην αναμένεται να συνεχίσει στην ομάδα του Μιλάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: