moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Σφαιρόπουλος: «Εργατικοί και αφοσιωμένοι οι Έλληνες προπονητές»

Σφαιρόπουλος: «Εργατικοί και αφοσιωμένοι οι Έλληνες προπονητές»

Σφαιρόπουλος: «Εργατικοί και αφοσιωμένοι οι Έλληνες προπονητές»
Το επίπεδο των Ελλήνων προπονητών είναι ιδιαίτερα υψηλό, όπως δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην ιστοσελίδα «sepk.gr».
Τιμή χαρακτήρισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την ευκαιρία που του δίνεται να υπηρετεί το ελληνικό μπάσκετ από την άκρη του πάγκου.

 Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μίλησε στο «sepk.gr» και τόνισε πως οι τεχνικοί της χώρας μας ξεχωρίζουν λόγω της εργατικότητας και της αφοσίωσης που δείχνουν.

«Συνεχίζεται η προσπάθεια του ΣΕΠΚ για την επιμόρφωσή μας. Η προσπάθεια φέτος είναι πολύ αξιόλογη και θεωρώ ότι και τα αντικείμενα που θα συζητηθούν και το επίπεδο των ομιλητών, προεξέχοντος του Μάικ Λονγκμπάρντι, θα είναι αρκετά υψηλό», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο «sepk.gr».

Για τα δικά του θέματα: «Θα αναφερθώ στην άμυνα και στο πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το βίντεο για να διορθώσουμε τα λάθη και να βελτιώσουμε την ομάδα μας, ενώ το δεύτερο είναι το πως η επίθεση μπορεί να αντιδράσει απέναντι σε μια άμυνα που δίνει πολλές βοήθειες. Και τα δύο αντικείμενα τα αντιμετωπίσαμε φέτος και τα δουλέψαμε αρκετά. Είναι στοιχεία που μας βοήθησαν να γίνουμε η καλύτερη άμυνα στη Euroleague, αλλά και να αντιδράσουμε σωστά απέναντι στην άμυνα που πολλές ομάδες έπαιξαν εναντίον μας».

Για το τι έχει κερδίσει από τα σεμινάρια: «Θυμάμαι πιο χαρακτηριστικά από όλα ένα Σεμινάριο στο Προλυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ το 1988. Τότε ήμουν 21 ετών. Είχα εντυπωσιαστεί από τον Χιούμπι Μπράουν. Επίσης μου άρεσε πολύ το Σεμινάριο του 1989 στο Ζάγκρεμπ με τους Άτσα Νίκολιτς και Αλεξάντερ Γκομέλσκι».

Για το επίπεδο των Ελλήνων προπονητών: «Είναι ορατό από όλους πλέον ότι ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και οι Έλληνες προπονητές συγκαταλέγονται στους κορυφαίους. Είναι τιμή για όλους μας που υπηρετούμε το ελληνικό μπάσκετ στη χώρα μας, να φτιάχνουμε και να εκπαιδεύουμε τους παίκτες και να δημιουργούμε ισχυρές ομάδες. Πιστεύω ότι οι Έλληνες προπονητές ξεχωρίζουν, γιατί είναι πολύ εργατικοί και αφοσιωμένοι σ' αυτό που κάνουν. Το δεύτερο στοιχείο που τους διακρίνει είναι η ιδιαιτερότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, που είναι πολύ απαιτητικό, πολύ σκληρό και γαλουχεί τους προπονητές σε υψηλά στάνταρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: