moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

«Στην Ελλάδα για Μποτία η Φενέρμπαχτσε»

«Στην Ελλάδα για Μποτία η Φενέρμπαχτσε»

«Στην Ελλάδα για Μποτία η Φενέρμπαχτσε»
Για ακόμα έναν παίκτη του Ολυμπιακού ενδιαφέρεται ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Βίτορ Περέιρα στη Φενέρμπαχτσε, καθώς μετά τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ενδιαφέρον προκύπτει και για τον Αλμπέρτο Μποτία.
Τα σενάρια των τουρκικών ΜΜΕ περί ενδιαφέροντος της Φενέρμπαχτσε για ακόμα έναν παίκτη του Ολυμπιακού αναπαράγονται σε καθημερινή βάση και το πιο πρόσφατο έχει να κάνει με την περίπτωση του Αλμπέρτο Μποτία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «sporx.com», οι Τούρκοι αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Σίμον Κίαερ και στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της ομάδας, Αζίζ Γιλντιρίμ μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Τζιουλιάνο Τερανέο βρίσκεται σε διαδικασία ταξιδιών σε όλη την Ευρώπη.

Μέσα στους προορισμούς είναι και η Ελλάδα, καθώς στη λίστα που έχει παραδώσει ο Βίτορ Περέιρα με πιθανούς στόχους υπάρχει και το όνομα του Αλμπέρτο Μποτία που είχε αφήσει ικανοποιημένο τον Πορτογάλο τεχνικό κατά το διάστημα της παραμονής του στον Ολυμπιακό.

Μένει να φανεί αν όντως το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τους Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Αλμπέρτο Μποτία είναι τόσο σοβαρό και αν θα κατατεθεί επίσημη προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: