moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Νίκη για την Εθνική πόλο γυναικών

Νίκη για την Εθνική πόλο γυναικών

Νίκη για την Εθνική πόλο γυναικών
Την πρώτη της νίκη στο τουρνουά της Ουτρέχτης σημείωσε το Σάββατο η Εθνική πόλο γυναικών, επικρατώντας της Κίνας με 11-10 για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.
Η Εθνική κη πόλο γυναικών επικράτησε 11-10 της Κίνας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τουρνουά της Ουτρέχτης και σημείωσε την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση. Ο Γιώργος Μορφέσης, σε σχέση με την ήττα από την Ουγγαρία στην πρεμιέρα της Παρασκευής, έκανε ορισμένες αλλαγές. Έτσι, ενώ κόντρα στα Μαγυάρες έπαιξε η Έλενα Κούβδου, κόντρα στις Ασιάτισσες αγωνίστηκε η Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, πέρα από ένα μικρό προβάδισμα των Κινέζων στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου (6-5). Στην τελευταία περίοδο, η Εθνική βελτίωσε την άμυνα και με το γκολ που της Αντιγόνης Ρουμπέση, τρία λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε τη νίκη.

Κορυφαία ήταν η Χριστίνα Τσουκαλά με 6 τέρματα.

Την Κυριακή, η Εθνική ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις κόντρα στην «οικοδέσποινα» στις 13:00.


Οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 3-3, 3-1

Σκόρερ: Τσουκαλά 6, Ρουμπέση 2, Χαραλαμπίδου Στ. 2, Ασημάκη 1

Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε πως: «Δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα τόσο από αυτό το παιχνίδι, όσο και από το χθεσινό της πρεμιέρας απέναντι στην Ουγγαρία, στο οποίο χάσαμε με ένα γκολ διαφορά. Βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας, έχουμε καλές και μέτριες στιγμές. Θα ήθελα να είμαστε περισσότερο ομάδα. Πρέπει να υπάρξει βελτίωση στην άμυνα. Είμαι, πάντως, ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των κοριτσιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: