moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Αληθεια...πως επαιζε τοσα χρονια ο βαζελας στην Super League με αποφαση χρεους απο το CAS?

 Αληθεια...πως επαιζε τοσα χρονια ο βαζελας στην Super League με αποφαση χρεους απο το CAS?

Ε ,δεν εχει και αδικο ο ανθρωπος,τα λεφτα του θελει τι ζηταει δηλαδη?
Το θεμα βεβαια δεν ειναι μονο το οτι ειχε εκδικαστει η υποθεση του στο CAS που τον ειχε δικαιωσει αλλα..οτι ο Παναθηναικος αδειοδοτειτο κανονικα ολα αυτα τα χρονια απο την Super League και την ΕΠΟ και συμετειχε κανονικα και στο Πρωταθλημα αλλα και στο Κυπελλο Ελλαδος ..παρανομα.
Αυτο αν ειχε συμβει σε αλλη χωρα θα ειχε πεσει η Κυβερνηση αλλα ειπαμε εδω ειναι Ελλαδα και η χωρα αυτη κυβερναται απο λαμογια πολιτικους και λαμογια που τους δινουν εντολες κατα το δοκουν.
Μηπως αμφιβαλει κανεις? οχι βεβαια...
Ιδου τι ειπε ο Γκονζαλες για τα λεφτακια του

Γκονζάλες: “Δεν χαρίζω ούτε ευρώ”


Ο Αργεντινός είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2008, επί διοίκησης Βαρδινογιάννη, σ’ ένα επεισοδιακό διαζύγιο, αφού οι “πράσινοι” διέκοψαν μονομερώς τη συνεργασία, επικαλούμενοι τα προβλήματα που δημιουργούσε ο ποδοσφαιριστής.
Ο Γκονζάλες αποχώρησε χωρίς να πει κουβέντα, αλλά έστειλε την υπόθεση στο διεθνές δικαστήριο επίλυσης οικονομικών διαφορών των ποδοσφαιριστών με τις ομάδες. Άλλωστε έπνεε τα μένεα για μια σειρά γεγονότα. Από τη διαχείριση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού (Μήτσου – Βησσαράκης) μέχρι τη μεθόδευση επί εποχής Πεσέιρο (Βέλιτς) για να τον διώξουν από την ομάδα.
Γι’ αυτό και διεκδίκησε όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, ένα ποσό συνολικά που άγγιζε τα 1,3 εκατ. ευρώ. Τελικά κέρδισε ελάχιστα λιγότερα.
Ο Παναθηναϊκός, παρ’ ότι η νυν διοίκηση δεν είχε καμία ευθύνη, δεν είχε πολλά περιθώρια αντίδρασης, αφού η μη καταβολή οφειλής που έχει εκδικαστεί από το CAS πολύ απλά σημαίνει τιμωρία! Αφαίρεση βαθμών.
Αυτό που απέμενε και έκαναν (πολύ ορθά και έξυπνα) οι “πράσινοι” ήταν να καλέσουν στην Ελλάδα τον Γκονζάλες για να διαπιστώσουν δια ζώσης, εάν μπορεί να γίνει κάποιος διακανονισμός.
Άλλωστε αυτό που είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ο Αργεντινός είναι ότι δεν θα χαρίσει ούτε ένα ευρώ, αφού θεωρεί ότι κάποιοι άνθρωποι του Παναθηναϊκού του έκαναν μεγάλο κακό και ήταν η αιτία για το πρόωρο, μόλις στα 31του, τέλος στην καριέρα του. Αυτό είπε και στους ανθρώπους του “τριφυλλιού”, “Δεν χαρίζω ούτε ευρώ…”.
Αντιθέτως ο Γκονζάλες έδειξε διάθεση να γίνει ένας διακανονισμός, έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να του δώσει τμηματικά τα οφειλόμενα!
Αυτή είναι και η συμφωνία που είχαν οι δύο πλευρές, πριν αναχωρήσει ο Γκονζάλες για την Ισπανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: