moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Eλατε,ελατε..να ξερατε πως σας περιμενουμε.

 Eλατε,ελατε..να ξερατε πως σας περιμενουμε.

Καιρο σας περιμεναμε...και μας λειψατε.
Χρεωσατε τα χρεη σας στο Δημοσιο για δευτερη φορα ,δηλαδη στον κοσμο του Ελληνικου λαου και τωρα μας το παιζετε και κονιορδοι οτι ηρθαμε και θα νικησουμε και θα και θα...
Για τα χρεη που φορτωσατε στην πλατη του Ελληνικου λαου ..τσιμουδια.
Ο Τιγρης εγινε και ...σωτηρας .
Οι μπολντοζες ακομα ειναι στον δρομο για την..Φιλαδελφεια..τωρα ποια Φιλαδελφεια...μπορει ναχουν μπερδευτει με αυτην των Ηνωμενων Πολιτειων Αμερικης.
Τοσον καιρο μας τα κανατε τσουρεκια ερχομαστε και ερχομαστε και πηρατε και αερα με το 1-1 στο Καραισκακης.
Βεβαια μετα μπηκαν τα πραγματα στην θεση τους και σας δειξαμε πως θα περασετε μολις ανεβειτε και παλι στην..μεγαλη κατηγορια , με την μονη διαφορα ομως πως κανεις δεν ξερει αν αρχισει καν η επομενη περιοδος με τις τακτικες του Κοντονη.
Αν ομως ξεκινησουν ολα καλα τοτε να εισαι σιγουρη αεξαρα μου πως θα καλοπερασεις και συ και ο λαθρεμπορας προεδρος σου που ειναι ηδη συνστρατευμενος με το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου.
Ιδου και η ειδηση για την Κουλα και το τιτιβισμα της....εμαθε βλεπεις απο τον...Τουιτυ!

Θετική ήταν η εισήγηση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας την επόμενη σεζόν.

Δέκα λεπτά υπόθεση…
Τυπική, όπως φάνηκε και στην πράξη, ήταν η εξέταση του φακέλου της ΑΕΚ από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη συμμετοχή της «Ένωσης» στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη σεζόν.
Το πρωί της Τρίτης άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας και μέσα σε δέκα λεπτά είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος του φακέλου του «Δικεφάλου» και, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ μέσω Twitter, υπάρχει θετική εισήγηση του διευθυντή του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: