moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Tι εγινε ωρε αντικειμενικαρες κατηγοροι? γιατι τετοια κωλοτουμπα?

 Tι εγινε ωρε αντικειμενικαρες κατηγοροι? γιατι τετοια κωλοτουμπα?


Τι εγινε ρε μαγκες?γιατι τετοια κωλοτουμπα απο το πρωι εως το μεσημερι αλλαξαν ολα?
Σταματησε να ειναι κατηγορουμενος ο Μαρινακης?
Και που το μαθατε εσεις ωρε ,τι θα κανει ο Εισαγγελεας?
ΤΙ ΡΩΤΑΩ?
Απο κει που πηρε ο Σαγωνιας αλλα και ολοι σας το κατηγορητηριο υπομνημα που θα πηγαινε στον Ανακριτη ,που θα πηγαινε ο Μαρινακης στις 2 Ιουνιου.
Αυτο ελειπε να μην ξερετε και τι θα κανει ο Εισαγγελεας...εδω ειχατε το κατηγορητηριο του για τον Μαρινακη ακομα δεν πηγε.
Ελα ομως που δεν υπηρχε ουτε και υπαρχει κατηγορητηριο και ηταν ενα απο τα ψεματα του Θωμαιδη,και δεν το λεω εγω...το λενε τα ρεπορταζ απο τα ιστολογια των απεναντι.
Εριξαν καργα λασπη αλλα τωρα που ειδαν οτι θα βγει και θα μιλησει ο Μαρινακης εκαναν κο κο κο...
Κατσε σου λεει τωρα γιατι τα εχει παρει στο κρανιο και θα αρχισει τις μυνησεις και επειδη εξ αρχης γνωριζατε οτι βασει στοιχειων δεν συγκροτειται καμμια κατηγρορια εις βαρος του ,απλα πεταγατε την κατεντολην λασπη για τα αφεντικουλια σας που σας γεμιζουν τα πορτοφολια.
Τωρα νωρις νωρις αρχισε το πισωγυρισμα και η κωλοτουμπα...
Ενω δεν ειχατε μονο βγαλει ηδη ενοχο τον Μαρινακη, αλλα τον ειχατε καταδικασει και τελεσιδικα κιολας αλλα ειχατε υποβιβασει και τον Ολυμπιακο καμμια δεκαρια κατηγοριες,τσουτσεκια...ε, τσουτσεκια ψευτες και λασπολογοι.
Εγω ταλεγα,ταγραφα...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ...επιβεβαιωθηκα και θα συνεχιστει αυτο.καθημερινα οι κωλοτουμπες σας θα ειναι τετοιες που μετα το πολυ γελιο θα φερνουν αηδια και τασιν προς εμετο σε ολα τα υγιη φιλαθλα μυαλα οποιασδοπτε οπαδικης προτιμησης γιατι απο μεσα τους ολοι ξερουν ποιοι ειναι οι νοικοκυρηδες και ποιοι τα λαμογια.

 Δεν ασκείται πειθαρχική δίωξη σε Μαρινάκη

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωσταντίνος Πετρόπουλος, δεν αναμένεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.
 Διαβάστε το γιατί.
Το όνομα του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, βρίσκεται στο κατηγορητήριο του Εισαγγελέα για προσυνεννόηση του σκορ στο αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 στις 6 Ιανουαρίου 2013 στο Φάληρο (νίκη των Πειραιωτών με 3-0). Αυτό αποκάλυψε η εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ", που παρουσίασε το σχετικό κατηγορητήριο.
Εντούτοις, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, δεν αναμένεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον ισχυρό άνδρα των Πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς θεωρεί πως δεν προκύπτουν στοιχεία κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη από τις καταθέσεις των Νίκου Γεωργέα και Δημήτρη Καλαϊτζίδη (αντίθετα, με παράγοντες της Βέροιας, οι οποίοι κατονομάζονται).
Ετσι, λοιπόν, δίωξη δεν ασκείται και ως εκ τούτου δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα τιμωρίας ο Ολυμπιακός, αλλά θα πρέπει να επισημανθεί πως αν στην πορεία της έρευνας προκύψουν νέα στοιχεία (από καταθέσεις) για τον πρόεδρο της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, τότε μπορεί να προχωρήσει σε δίωξη ο κ. Πετρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: