moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Και μετα απο αυτο το καζο...ετοιμαστειτε να πατε και φυλακη για ψευδομαρτυρια

Και μετα απο αυτο το καζο...ετοιμαστειτε να πατε και φυλακη για ψευδομαρτυρια

Το Piraeus Planet δικαιωνεται που πρωτο απολα σαν ερασιτεχνικο οπαδικο ιστολογιο κυρηξε τον πολεμο εδω και εβδομαδες εναντιον των σιχαμερων δημοσιευματων απο τα αεντεταλμενα media.
Και αυτο επειδη εδω δεν εχουμε πληροφοριες η δικαστικα εγγραφα αλλα βασιζομαστε πρωτα απολα στο ενστικτο μας και αναλυοντας ολα οσα διαβαζουμε και τα συμποερασματα μας σας τα καταθετω καθημερινα μεσα απο το ιστολογιο μας.

Αποδειχτηκε πως η κριση μου ηταν σωστη, μεσα απο τις ειδησεις που κυκλοφορησαν μεσα σε λιγες ωρες και η αλλαγη στασης των Media  στην υποθεση Μαρινακη
Tι εγινε ωρε αντικειμενικαρες κατηγοροι? γιατι τετοια κωλοτουμπα?
Και μετα απο αυτο το καζο...ετοιμαστειτε να πατε και φυλακη για ψευδομαρτυρια
Και μετα τις ενορκες καταθεσεις του Καφε και ο Καλτσας που βγαζουν ψευτη τους Γεωργεα και Καλαιτζιδη,ετοιμαστειτε για χορο μυνησεων σε ολους τους εμπλεκομενους στην μαχη κατα του Ολυμπιακου και την σπιλωση του ονοματος του προεδρου του Βαγγελη Μαρινακη
«Ο Γεωργέας έλεγε πόσο καλή ομάδα έχει ο Ολυμπιακός»
Εκ διαμέτρου αντίθετες με τα όσα έγιναν γνωστά ότι κατέθεσαν οι Νίκος Γεωργέας και Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι οι καταθέσεις των Παντελή Καφέ και Νίκου Καλτσά (σ.σ.: παίκτη του ΠΑΟ πια…).
Δειτε τις καταθέσεις των δύο παικτών που ήταν στη Βέροια στο περιβόητο Ολυμπιακός-Βέροια 3-0. Και, όπως λένε, κανείς δεν τους είπε ότι πρέπει να λήξει το ματς με το εν λόγω σκορ.
 Αντιθέτως, ο Νίκος Καλτσάς κατέθεσε χαρακτηριστικά πως ο Νίκος Γεωργέας (σ.σ.: που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο ματς εκείνο) του έλεγε στον πάγκο πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός…!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον Γεωργέα έχουν διαψεύσει επίσης οι ποδοσφαιριστές Κοτταρίδης, Αμαραντίδης, Παυλίδης, Τζημογιάννης Κυριακίδης και ο φροντιστής Θανάσης Βούλγαρης καθώς και ο γυμναστής Αναστάσιος Τυφλίδης. Όλοι με ένορκες καταθέσεις τους αλλά και αυτόπτες μάρτυρες στα αποδυτήρια!
Προφανώς έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα οι καταθέσεις Καφέ και Καλτσά (σ.σ.: κατάθεση της 4ης Μαίου) που… ακυρώνουν τα όσα κατέθεσε ο Νίκος Γεωργέας ακολουθώντας ουσιαστικά την κατάθεση Μελισσανίδη.
Τέλος, πάντα όπως λένε οι σχετικές πληροφορίες, αναμένεται τσουνάμι μηνύσεων για Γεωργέα και Καλαιτζίδη απο τους εμπλεκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: