moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Μπορει να μας πει καποιος πως συμετειχε επι 10 χρονια ο ΠΑΟΚ στην Superleague με χρεη στο Δημοσιο?

 Μπορει να μας πει καποιος πως συμετειχε επι 10 χρονια ο ΠΑΟΚ στην Superleague με χρεη στο Δημοσιο?


Ειναι η ευλογη απορια που γενναται στο μυαλο καποιου,αν και η απαντηση ειναι γνωστη...ας ειναι καλα οι πολιτικοι αυτης της χωρας και ειδικα της Θεσσαλονικης οι Βουλευτες-λαμογια που καταδικαστηκαν για αλλες παρανομιες.
Βγαινουν τωρα τα εντεταλμενα στην συμαχια του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου media και προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο Ιβαν ειναι ο καλοπληρωτης και ηετης ο μεγαλος και μπουρου-μπουρου...τοσα χρονια τι εκανε? γιατι δεν πληρωνε? Γιατι συμετειχε ο ΠΑΟΚ τοσα χρονια οπως και ο Παναθηναικος στην Super league με χρεη στο Δημοσιο και αποφασεις για χρεη στο cas οπως του Γκονζαλες και του Γκαρσια?
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ....

Εδω μιλαμε για εγκληματικη οργανωση ιδιοκτητων συγκεκριμενων ομαδων, με συμετοχη πολιτικων,δικηγορων δημοσιογραφων,media εκδοτες και ποιος ξερει που φτανει το πραγμα.
Ολοι αυτοι που κουβαλανε και καταδικες στην πλατη τους για απατες και κακουργηματα ,δεν δινουν μια στα χρεη τους και ενορχηστρωμενα επιτιθενται στον μοναδικο νοικοκυρη της Ελλαδος...τον Ολυμπιακο παντα με την ανοχη της εκαστοτε Κυβερνησης.
Τον Ολυμπιακο που δεν χρωσταει πουθενα και σε κανεναν ,τον Ολυμπιακο που δοξαζει την Ελλαδα παγκοσμιως και τον προεδρο του τον Βαγγελη Μαρινακη που εκτος του οτι συμβαλει σε ολα αυτα ανοιχτα και παντα με το χερι στην τσεπη,για οσους εχουν αναγκη .
Ακομη και ο διεθνης οργανισμος της UNICEF  εξαρταται απο την τσεπη του Βαγγελη Μαρινακη.
Ε,αυτος ειναι ο εγκληματιας αυτος ειναι το λαμογιο οπως τον παρουσιαζουν ασυστολα τα εντεταλμενα media και θελουν να το κλεισουν και φυλακη κιολας χρησιμοποιωντας ψευδομαρτυρες.
Τους νοικοκυρηδες κυνηγανε σε αυτον τον τοπο παντα...και τα λαμογια επιπλεουν σαν τα σκατα στον βοθρο.
Βγηκατε και μας μοστραρετε τωρα οτι καθαρισε ο Ιβαν...ο επενδυτης του τιποτε...με δεκα ψωρο εκατομυρια..και αυτα με,...δοσεις.
Δεκα εκατομυρια εχει δωσει ο Μαρινακης μονο στις φιλανθρωπιες του τον τελευταιο χρονο.
Αντε μπραβο δημοσιοκαφροι.
Ιδου και η ειδηση του...κουβαρντα Ιβαν

«Καθάρισε» ο Ιβάν!

Ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης κατέθεσε διατραπεζικά 10,8 εκατ. ευρώ και απάλλαξε οριστικά την ΠΑΕ από τα χρέη.
Η 12η Μαΐου του 2015 μπορεί κάλλιστα να λογίζεται στο εξής ως ιστορική μέρα για τον ΠΑΟΚ, καθώς αλλάζει σελίδα, αφήνοντας πίσω του «αμαρτίες» του παρελθόντος.
Ο Ιβάν Σαββίδης κατέθεσε διατραπεζικά ποσό 10,4 εκατ. ευρώ, όσο και το πρωτογενές σύνολο του χρέους της ΠΑΕ, στην Εφορία Θεσσαλονίκης κι έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι πλέον πεντακάθαρος! Μάλιστα ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα περάσει από τη ΦΑΕ το μεσημέρι για να δώσει πανηγυρικό τόνο στην εξόφληση του χρέους.
Μάλιστα η αποπληρωμή, που έγινε εφικτή μετά τη ρύθμιση των 100 δόσεων που προώθησε η κυβέρνηση, δεν έγινε με χρήση επιταγής, αλλά με κατάθεση ολόκληρου του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμού του δημοσίου.
Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος πέρα από τα χρέη τακτοποίησε εφάπαξ και ένα χρέος 400.000 ευρώ από τις ρυθμισμένες οφειλές της ΠΑΕ (ύψους λίγο πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ). Έτσι η μοναδική οφειλή που θα υπάρχει πλέον θα είναι οι τελευταίες δόσεις της ρύθμισης Ορφανού, που κι αυτές μέσα στους επόμενους μήνες θα εξοφληθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: