moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Πλησιαζει η ωρα που θα αποστομωθούν οι λασπολόγοι

Πλησιαζει η ωρα που θα αποστομωθούν οι λασπολόγοι 
Θα υπάρξει σύντομα απάντηση σε όλους και για όλα, προκειμένου να μην εκληφθεί η σιωπή του Ολυμπιακού ως αδυναμία απέναντι στους λασπολόγους
Μετά τον Τάκη Φύσσα του Παναθηναικού, ένας παίκτης της ΑΕΚ ο Γεωργέας, προσπαθεί να εμπλέξει με αοριστολογίες και εικοτολογίες τον Ολυμπιακό.

Τίποτα δεν στηρίζεται  σε κάποια  μαρτυρία, παρά μόνο σε μια εικοτολογία και αοριστολογία του πρώην παίκτη της Βέροιας και νυν της ΑΕΚ, Νίκου Γεωργέα, όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικαλείται... κάποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, που του είπε "κατάλαβα". 
Δεν επιδόθηκε εξάλλου  κανένα κατηγορητήριο, ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον Μαρινάκη. Σύντομα πάντως αναμένεται να υπάρξει τοποθέτηση του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να μιλήσει ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με διευθύνσεις και ονόματα, με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Όπως, μάλιστα, λένε στον Πειραιά, προηγήθηκαν και οι καταγγελίες του Τάκη Φύσσα για παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο, όπου υπήρξε απλά μια κατάθεση που κατέπεσε από τις δηλώσεις του Σα Πίντο.
Ιδου οι δηλωσεις του Σα Πιντο

Δεν υπάρχουν σχόλια: