moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

«Έκοψαν» Εσιέν στον Ολυμπιακό

«Έκοψαν» Εσιέν στον Ολυμπιακό

Ο Γκανέζος προτάθηκε ξανά στον Πειραιά

Πέρυσι έπαιξε για Ολυμπιακό, σήμερα μάθαμε ότι έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό (επίσημα οι πράσινοι διέψευσαν το ενδιαφέρον), γεγονός είναι ότι ο Μίκαελ Εσιέν απασχολεί τα ρεπορτάζ των «αιωνίων» αντιπάλων.

Η υπόθεση με το Γκανέζο άσο έχει αρκετό… ζουμί και το Sportit έχει το παρασκήνιο. Το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί το Γκανέζο, πριν τον Παναθηναϊκό πρότεινε ξανά τον 32χρονο άσο στον Ολυμπιακό, αλλά δεν βρήκε… έδαφος για να συνεχίσει την διαπραγμάτευση.
Οι πληροφορίες που έφθασαν στα αφτιά μας αναφέρουν ότι στον Πειραιά «έκοψαν» την περίπτωση Εσιέν, καθώς θεώρησαν ότι ο παίκτης ψάχνει ένα συμβόλαιο για να τελειώσει την καριέρα του! Στήριξαν την απόφασή τους στα στατιστικά του παίκτη, που έχει 12 (7 ως αλλαγή) συμμετοχές στο σύνολο πέρυσι και 13 (6 ως αλλαγή) φέτος, σε μια Μίλαν που είναι η χειρότερη της σύγχρονης ιστορίας της.
Ο Γκανέζος διεθνής «πλασαρίστηκε» στο Βαγγέλη Μαρινάκη ως μεταγραφή αεροδρομίου, αλλά ο πρόεδρος των πρωταθλητών δεν «ψήθηκε» και είπε στους συνεργάτες του να μην ασχοληθούν.
Από την άλλη κάποιοι επιμένουν, ότι μετά την εμπλοκή του Παναθηναϊκού, μπορεί να το ξανασκεφτεί ο Ολυμπιακός και να επιστρέψει.
Για να δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: