moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Βουλιαγμα τώρα και στο πόλο

Βουλιαγμα τώρα και στο πόλο

«Αιώνιοι»… τώρα και στο πόλο
Για πρώτη φορά στην ιστορία τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε σε έναν τελικό Κυπέλλου Πόλο, στο Καρπενήσι (19:00).
Σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και άλλα σπορ, έχουμε δει αναρίθμητους τελικούς ανάμεσα στους «αιώνιους».
Ήρθε η ώρα να δούμε και στο πόλο.
Ο 37ος τελικός του Κυπέλλου διεξάγεται απόψε στο Καρπενήσι (19:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) για πρώτη φορά μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Κι αν για τους «ερυθρόλευκους» έχει γίνει… συνήθεια, μιας και πρόκειται για τον 23ο τελικό τους και θα διεκδικήσουν το 17ο τρόπαιό τους στο θεσμό, οι «πράσινοι» συμμετέχουν για πρώτη φορά σε τελικό, σε όλες τις διοργανώσεις του αθλήματος.
Οι Πειραιώτες, που είναι και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, συνέτριψαν 16-5 τον ΠΑΟΚ και  έχουν στόχο όχι απλώς τη νίκη, αλλά αυτή να έρθει με εκκωφαντικό τρόπο.
Οι «πράσινοι», στον αντίποδα, αφού ξόρκισαν τον κακό τους δαίμονα, Υδραϊκό (που είχε πάρει δύο ισοπαλίες από το «τριφύλλι» φέτος στο πρωτάθλημα) θα παλέψουν για τις πιθανότητες που τους αναλογούν
Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για τρίτη φορά σε Final Four, με τις δύο προηγούμενες να είναι για τα ημιτελικά. Το 2009 στην Πτολεμαΐδα ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 8-4 και δύο χρόνια μετά στην Κάλυμνο με 10-3. Φέτος για το πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο άνετες νίκες επί του Παναθηναϊκού, 11-2 εκτός και 16-7 εντός έδρας.
Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει τον τίτλο, ο Νίκος Δεληγιάννης θα φτάσει τους δώδεκα τίτλους και θα γίνει ο πολυνίκης του θεσμού ξεπερνώντας τους Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και Τάσο Σχίζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: