moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

«Κοκκίνησαν» και τα Χανιά (video)

«Κοκκίνησαν» και τα Χανιά (video)


Φίλαθλοι της ομάδας μας, καθώς και πολλά παιδάκια από τη Σχολή του Ολυμπιακού, υποδέχθηκαν την αποστολή στα Χανιά, κατά την άφιξή της!
Όσες φορές και αν η αποστολή του Ολυμπιακού ταξιδέψει, σε όσα μέρη της Ελλάδας και αν βρεθεί, ο κόσμος θα είναι πάντα εκεί!

Το απέδειξε ξανά και στα Χανιά! Η πόλη της Κρήτης «ντύθηκε»… ερυθρόλευκη, για να υποδεχθεί τους πρωταθλητές Ελλάδας, κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης»!
Λίγο μετά τις 19:00, οπότε και η αποστολή βρέθηκε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου των Χανίων, το κόκκινο κα το λευκό κυριάρχησαν! Πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού μας περίμεναν τον Πρόεδρο, τους παίκτες και τον Βίτορ Περέιρα, προκειμένου να τους αποθεώσουν! Μαζί τους ήταν και πολλά παιδάκια από τη Σχολή του Ολυμπιακού στα Χανιά, τα οποία «έντυσαν» επίσης το αεροδρόμιο της πόλης «ερυθρόλευκο».


Χαμογελαστά πρόσωπα, γεμάτα προσμονή, υποδέχθηκαν τους «ερυθρόλευκους» και τους έδειξαν ξανά την αστείρευτη αγάπη του κόσμου προς τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας! Αμέτρητες φωτογραφίες! Τα φλας άστραφταν διαρκώς, μικρά παιδιά έβγαζαν «selfies» με τους ποδοσφαιριστές, τον κ. Περέιρα…
 Όλα τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη θερμή υποδοχή του κόσμου και στα Χανιά!
Στο επίκεντρο βρέθηκε, φυσικά, ο ίδιος ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, στον οποίο τα παιδάκια της Σχολής των Χανίων επεφύλαξαν ιδιαίτερη υποδοχή!
 Τον περικύκλωσαν, έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του και τον έδωσαν μία υπέροχη ανθοδέσμη!
Ο κ. Μαρινάκης δέχθηκε, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, πολλά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος, καθώς και προτροπές, συνοδευόμενες από ευχές, για το νταμπλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: