moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

«Ερυθρόλευκη» καταιγίδα

«Ερυθρόλευκη» καταιγίδα

Με κεκτημένη ταχύτητα απ’ την φετινή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 16-5 του ΠΑΟΚ και έβαλε… πλώρη για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα «συγκρουστεί» με τον Παναθηναϊκό.
Κανένα περιθώριο αντίδρασης δεν άφησε στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε 16-5 και έκλεισε θέση στο μεγάλο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αγριεμένοι στο ματς, δεν αντιμετώπισαν δυσκολία σε κανένα σημείο και ετοιμάζονται για τον τελικό που θα γίνει αύριο (Σάββατο 9/5) στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου, όπου φιλοξενείται το Final-4.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Βλάχου αναδείχτηκε ο Κολόμβος me με τέσσερα τέρματα, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα, όμως ο Κεχαγιάς είπε δύο φορές «όχι» σε εκτέλεση πέναλτι των Φουντούλη και Γούνα.

Στα δύο πρώτα οκτάλεπτα τα γκολ έπεσαν «βροχή» με την άμυνα του ΠΑΟΚ να δείχνει ανήμπορη να σταματήσει τις επιθέσεις του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα, εφόσον το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί, προκειμένου να πάρουν ανάσες κάποιοι παίκτες ενόψει του αυριανού τελικού.

Εκεί θα διεκδικήσει το 17ο κύπελλο της ιστορίας του, κόντρα στους «πράσινους» που θα κάνουν την παρθενική τους συμμετοχή σε τελικό Final-4.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 1-5, 1-3, 1-3

ΠΑΟΚ (Βέργος): Βογιατζόγλου 2, Σαρησάββας 2, Παπαποστόλου 1.
Ολυμπιακός: (Βλάχος) Κολόμβος 3, Μουρίκης 3, Φουντούλης 2, Δερβίσης 2, Βλαχόπουλος 2, Μυλωνάκης 2, Μαγιαράκ 1, Ντόσκας 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: