moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Κ20: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-3

Κ20: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-3

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καλαφάτης", στο εξ αναβολής ντέρμπι για το πρωτάθλημα Κ20 της Superleague και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του τίτλου!
Σε εξ αναβολής αγώνα της 25ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Προπονητικό Κέντρο "Γιώργος Καλαφάτης" στο Κορωπί, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Πειραιά με αυτή τη νίκη της πραγματοποίησε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Ολυμπιακός διατήρησε την διαφορά των 9 βαθμών από τον 2ο Ατρόμητο Αθηνών (81-72) και θέλει τρεις νίκες στα πέντε παιχνίδια που απομένουν για να κατακτήσει και μαθηματικά το Πρωτάθλημα που θα είναι στο 3ο τα τελευταία 6 χρόνια!

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έως το φινάλε του Πρωταθλήματος έχει τρεις αγώνες εντός έδρας (ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Πανιώνιος) και δυο εκτός έδρας (Πλατανιάς, Βέροια).

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι σε όλο το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 0-2 στο 9'. Το 1-0 πέτυχε με πλασέ στο 9' ο Κώστας Μεγαρίτης, ενώ το 2-0 σημείωσε με κεφαλιά ο Κώστας Γαρεφαλάκης (είχε σκοράρει δυο φορές στον πρώτο γύρο) στο 9'. Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 1-2 στο 47' με τον Μυρθιανό, αλλά ο Ολυμπιακός σε 2' "απάντησε" με 3ο γκολ. Ο Τριανταφυλλόπουλος ανατρέπει στην περιοχή τον Δήμο Χαντζάρα και ο Μανώλης Σάλιακας που αναλαμβάνει την εκτέλεση ευστοχεί με δεύτερη προσπάθεια! Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι και είχε την ευκαιρία να πετύχει περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο, αλλά ήταν άτυχος. Τελικά στο 92' ο Β. Αγγελόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μειώνει σε 3-2.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Βασίλης Βούζας, τόνισε μετά από το παιχνίδι: "Είχαμε τον έλεγχο σε όλο τον αγώνα και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα γκολ. Σε κάθε αγώνα δοκιμάζουμε πράγματα και προχωράμε. Το ζητούμενο ήταν η νίκη και τα καταφέραμε. Τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδι αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής με τον Πλατανιά. Όλοι οι αγώνες θέλουν μεγάλη προσοχή από το 1ο έως το 90ο λεπτό".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Τζανουλίνος, Ζούλης, Μυρθιανός, Αγγελόπουλος Γ., Αγγελόπουλος Β., Στάικος, Χατζηγιοβάννης (46' Σιλβεστρίδης), Παπανικολάου (70' Μπαχίμα), Νιούμαν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Τόλι, Τσιμίκας, Βατουσιάδης (28' λ τ Σάλιακας), Βούρος, Καραχάλιος, Γαρεφαλάκης (73' Ιγνατίδης), Μεγαρίτης (62' Μακροστέργιος), Χαντζάρας, Ανδρούτσος, Μανθάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: