moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

 

Ο  κοουτς του Θρυλου μας Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παικταραδες μας Μπράιαντ Ντάνστον, Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Γιώργος Πρίντεζης εκαναν τις ακολουθες δηλωσεις.

Σφαιρόπουλος: «Να το τελειώσουμε την Πέμπτη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην ομαδικότητα και το πάθος του Ολυμπιακού τονίζοντας πως η αποστολή «πρόκριση» επί της Μπαρτσελόνα δεν έχει τελειώσει.

Σφαιρόπουλος: «Να το τελειώσουμε την Πέμπτη»

Ο Ολυμπιακός δεν προκρίθηκε ακόμη στο Final Four, αλλά πρέπει να το κάνει την Πέμπτη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου. Ήταν ένα παιχνίδι, που μετά τη νίκη στη Βαρκελώνη άλλαξαν τα δεδομένα κι έπρεπε να κερδίσουμε εμείς. Στη μεγαλύτερη διάρκεια ελέγξαμε το ματς και δίκαια νικήσαμε. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και δείξαμε χαρακτήρα. 
 Είχαμε κάποια μικρά κενά, αλλά έτσι είναι τα ντέρμπι και δεν μπορείς να έχεις το απόλυτο για 40 λεπτά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεχτήκαμε μόνο ένα καλάθι και οι υπόλοιποι πόντοι ήταν βολές, αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι σημαντικό ότι κάναμε το 2-1 και έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, για το οποίο πρέπει να ξεκουραστούμε σήμερα, να συγκεντρωθούμε και να πολεμήσουμε. 
Ήταν σημαντικό ότι ο κόσμος ήταν στο μέρος μας. Έσπρωξε την ομάδα και τον ευχαριστούμε γι αυτό. Οι παίκτες μας έδειξαν την απαραίτητη συγκέντρωση και ετοιμότητα γι’ αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια.
 Δεν έχουμε τελειώσει όλα, θέλουμε να τα τελειώσουμε όμως την Πέμπτη», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Μιλώντας για τα κενά διαστήματα και την κόπωση, είπε: «Όταν παίζεις ντέρμπι, δεν μπορείς να παίζεις όπως την Παρασκευή. 
Την Μπαρτσελόνα είχαμε απέναντί μας, είναι λογικό να αντιδράσεις. Το πιο σημαντικό για μένα είναι η ομαδικότητα στο παιχνίδι μας. 
Για μένα δεν μετρά να βάλει κάποιος πόντους. Ο Παπαπέτρου πήρε 4 ριμπάουντ, ο Σλούκας έδωσε 5 ασίστ, ο Ντάρντεν έπαιξε καλή άμυνα… 
Με νοιάζει όσοι μπαίνουν να προσφέρουν. 
Μέχρι το επόμενο ματς προλαβαίνουμε να προετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά, γιατί έχουμε παίκτες τέτοιου επιπέδου».

Ντάνστον: «Να δείξουμε την ίδια μαχητικότητα»

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε στον τομέα των ριμπάουντ, ωστόσο έδειξε μαχητικότητα και έτσι πήρε τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα είπε ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ντάνστον: «Να δείξουμε την ίδια μαχητικότητα»
Προσγειωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μπράιαντ Ντάνστον μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα, με τον Αμερικανό σέντερ να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δείξουν την ίδια μαχητικότητα και στο ματς της Πέμπτης (23/4), προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

«Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί στα ριμπάουντ. Και πάλι χάσαμε στα ριμπάουντ, αλλά κάναμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα. 
Η σειρά θα κριθεί στην άμυνα. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα. 
Κάναμε αυτό που έπρεπε και μένει ένα παιχνίδι. Είναι το ίδιο και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να πάμε σπίτι να κοιμηθούμε, να ξεκουραστούμε.
 Και μετά να παλέψουμε και πάλι. 
Από τη στιγμή που δείξουμε την ίδια μαχητικότητα τότε θα κερδίσουμε», δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Μάντζαρης: «Δώσαμε το… 150%»

Στην εκπληκτική άμυνα που.. κλείδωσε τα ατού της Μπαρτσελόνα απέδωσε εν πολλοίς τη νίκη του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μάντζαρης που χαρακτήρισε τον κόσμο ως τον έκτο παίκτη της ομάδας!

Μάντζαρης: «Δώσαμε το… 150%»

Έγινε το βήμα, αλλά δεν τέλειωσε η μάχη, όπως τόνισε ο εμφανώς ικανοποιημένος -και προσγειωμένος- Βαγγέλης Μάντζαρης.
 Ο γκαρντ του Ολυμπιακού στάθηκε στην προσπάθεια όλων των συμπαικτών του, αλλά και της εξαιρετικής άμυνας που έπαιξαν, προκειμένου να έρθει το 73-71 απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

«Η άμυνά μας στην δεύτερη και τέταρτη περίοδο έκανε τη διαφορά, είναι πολύ σημαντικό να κρατάς σε χαμηλό σκορ μια ομάδα με τόσο επιθετικό ταλέντο, ειδικά στην τελευταία περίοδο όπου δεχθήκαμε ένα καλάθι. 
Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση, ήταν ο έκτος μας παίκτης, είχαμε ενέργεια μέχρι το φινάλε. Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα.
 Έχουμε ένα ματς την Πέμπτη που θα πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλή άμυνα.
 Όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να ‘χεις συνηθίσει να παίζεις με άγχος. Δεν τίθεται θέμα τέτοιο για εμάς. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 150%...».

Πρίντεζης: «Τα πόδια μας στη γη…»

Προσγειωμένος ο Γιώργος Πρίντεζης που κρατάει τους πανηγυρισμούς για το βράδυ της Πέμπτης. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού απέδωσε το 2-1 κόντρα στην Μπάρτσα στην ομαδική προσπάθεια.

Πρίντεζης: «Τα πόδια μας στη γη…»
 
Ναι μεν ο Ολυμπιακός απέχει μια νίκη για να ταξιδέψει στην Μαδρίτη και να συμμετάσχει στο Final-4, ωστόσο ο Γιώργος Πρίντεζης… δεν πετάει στα σύννεφα και κρατάει το γλέντι για το βράδυ της Πέμπτης (καλώς εχόντων των πραγμάτων).

«Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που μετράει είναι η ομαδική δουλειά. 
 Μπορεί κάποιοι παίκτες να ‘χουν υψηλά νούμερα, αλλά σήμερα είχαμε και παίκτες που αν και έπαιξαν λίγο έδωσαν πολλά. 
Το κλειδί ήταν η άμυνά μας και θα πρέπει να είμαστε το ίδιο δυναμικοί και στον άλλο αγώνα, διότι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας. 
Ίσως παίζει ακόμα καλύτερα και σε σχέση με εντός έδρας.
 Εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στη γη, να μην πάρουν αέρα τα μυαλά μας. Δεν έχουμε κανένα άγχος.
 Όπως αντιμετωπίζαμε όλα τα ματς μέχρι τώρα, θα κάνουμε και αυτό», ανέφερε ο Έλληνας φόργουορντ μετά τη νίκη των Πειραιωτών με σκορ 73-71 που έφερε τη σειρά στο 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: