moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Το Πρωταθλημα τελειωσε μονο μαθηματικα...

Το Πρωταθλημα τελειωσε μονο μαθηματικα...

Πρωταθλητές, αλλά δεν τελείωσαν...
Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, σειρά παίρνει το Κύπελλο. 
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις ωστόσο πριν τσεκάρει το εισιτήριο στον τελικό, προηγείται το ματς με τον Πανιώνιο.
Το πρωτάθλημα κλείδωσε και μαθηματικά για τον Ολυμπιακό στο άνετο 4-0 επί του Λεβαδειακού. Επόμενος στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν την ρεβάνς-τυπική διαδικασία με τον Απόλλωνα Σμύρνης (3-0 ο πρώτος αγώνας) για να κλείσουν και τυπικά θέση στον τελικό του ΟΑΚΑ (17 Μαΐου).
Ωστόσο, χρονικά προηγείται το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα επέστρεψαν στο Ρέντη ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς στη Νέα Σμύρνη.
Ένα ακόμα ματς κριτήριο για κάποιους παίκτες μιας και η σεζόν οδεύει προς το τέλος και σύντομα θα παρθούν αποφάσεις για το ρόστερ.
Η προετοιμασια συνεχιζεται...
Στα του σημερινού (21/4) προγράμματος δόθηκε έμφαση στα τελειώματα φάσεων, έγινε δίτερμα σε μικρό χώρο, ενώ όσοι αγωνίστηκαν με τους Βοιωτούς έκαναν αποθεραπεία.
Πέραν του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος επανέρχεται μετά την επέμβαση στο γόνατο, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες πρώτης γραμμής είναι ετοιμοπόλεμοι. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στις 11:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: