moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Preview Champions League

Preview Champions League

Τόσο η Μπάγερν όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν στοχεύουν στην ανατροπή των αποτελεσμάτων των πρώτων αναμετρήσεων με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σαφώς το έργο των γερμανών συναντά λιγότερες δυσκολίες συγκριτικά με εκείνες των παριζιάνων οι οποίοι εάν θέλουν να προχωρήσουν πρέπει να κάνουν το καθήκον τους στην Ισπανία. Μπάγερν Μονάχου – Πόρτο

Τραγική στο πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία γνώρισε την ήττα και τώρα… τρέχει. Η Μπάγερν Μονάχου πρέπει να πάρει μια νίκη –στην πιο απλή περίπτωση με 2-0- για να περάσει στην επόμενη φάση.

«Εγώ από την πλευρά μου είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι παίκτες μου θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να ανατρέψουν την κατάσταση», τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος θα προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα συγκριτικά με την ομάδα του πρώτου αγώνα.

Η Πόρτο θα έχει το πλευρό της περίπου 4.000 οπαδούς της, οι οποίοι ζουν ένα όνειρο από την περασμένη εβδομάδα με την νίκη επί των βαυαρών. «Θα κάνουμε λάθος αν αμυνθούμε για 90 λεπτά», σχολίασε ο Τζάκσον Μαρτίνες.

Πιθανές 11άδες:

Μπάγερν:
Νόιερ, Ραφίνια, Μπερνάτ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπεργκ, Τσάμπι Αλόνσο, Ρόντε, Τιάγκο, Γκετσε, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Πόρτο: Φρέιτας, Ρικάρντο Περέιρα, Μαϊκόν, Μαρκάνο, Μάρτινς Ίντι, Ερέρα, Κασεμίρο, Όλιβερ Τόρες, Κουαρέσμα, Μπραχίμι, Μαρτίνες.

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν

«Τέτοια παιχνίδια αρέσουν στον Ιμπραϊμόβιτς»… Ο Λοράν Μπλαν θέλει να πιστεύει ότι η ομάδα του αυτή τη φορά θα τα πάει καλύτερα συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία, και φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Σίγουρα η επιστροφή του Σουηδού αλλά και του Βεράτι στην 11άδα μπορεί να ανεβάσει τους παριζιάνους.

Μπορούν όμως να οδηγήσουν και στην ανατροπή του βαρύτατου 3-1 στο Παρίσι; Το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί το βράδυ, αν και οι πιθανότητες είναι μικρές.

Ο Λουίς Ενρίκε παραδέχθηκε ότι η Παρί είναι άλλη ομάδα με τους δυο παίκτες στην 11άδα της, δεν θέλησε να φορτώσει τους ποδοσφαιριστές του με τον τίτλο του φαβορί και απλώς τόνισε… «Είμαστε κοντά στην πρόκριση».

Πιθανες 11άδες:

Μπαρτσελόνα:
Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Άλβες, Ράκιτιτς, Μπουσκετς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.

Παρί Σεν Ζερμέν:
Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βιλ, Μάξγουελ, Μαρκίνιος, Λουίζ, Καμπάιγ, Βεράτι, Ματουιντι, Καβάνι, Παστόρε, Ιμπραϊμοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: