moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Δεν εβγαλε λαγο ο Σαγωνιας μα τον Κοντονη καλεσμενο στην Δικη του ΣΚΑΙ

 Δεν εβγαλε λαγο ο Σαγωνιας μα τον Κοντονη καλεσμενο στην Δικη του ΣΚΑΙ

Στραβο το κλιμα το εφαγε κι ο γαιδαρος...
Ετσι ακριωβως κολαει η σοφη Ελληνικη παροιμια σε ολα οσα ειδα χτες στην ...Δίκη στον Σκαϊ  με καλεσμενο το Υπ.αθλητισμου Σταυρο Κοντονη και δυο βαζελοκαλαμαραδες πανελιστε.
Ο Σταυρος Κοντονης να σημειωσουμε ειναι απο τους παλιους πανελιστες της εκπομπης.
Για να μην σας πολυζαλισω  ο Κοντονης εχει φαει κολημα κατα την αποψη μου να κενει τις UEFA-FIFA να αποδεχτουναυτα που ζηταει για πολιτικη σκοπιμοτητα βεβαια και να γινει ο Υπουργος που...τολμησε και νομιζει οτι η UEFA-FIFA θα του κανουν την χαρη να τον ακουσουν ,τον ακουσαν ηδη δηλαδη...και δεν θα παρουν την αποφαση ...παρτε τον πουλο απο δω γιατι πολυ μας ζαλισατε.

Απο την αλλη αυτος που πληγεται ειναι μονο ο Ολυμπιακος οι υπολοιποι οχι εκτος των μικρων ομαδων
Ο βαζελας αστε τι λεει δεν τον ενδιαφερει γιατι χρωσταει και πρεπει να πληρωσει αλλα εχει ρητρα εαν και εφοσον εχει εσοδα απο εισητηρια και τηλεοπτικα ,λεφτα δεν μπορει και δεν εχει τον χρονο να τα μαζεψει μεχρι την νεα σεζον που ξεκιναει πολυ νωρις και με τα προκριματικα του Champions Lreague αρα πρεπει να κενι τον μεταγραφικο σχεδιασμο του απο τωρα και φραγκα δεν υπαρχουν .
Ας διακοπει λοιπον ωσπου να βρουμε φραγκα και να κανουμε και ζημια στον Ολυμπιακο.
Διπλο το καλο δηλαδη...
Το αεκ μπορει να ανεβαινει στην Super League αλλα δεν εχει το δικαιωμα συμετοχης στις Ευρωπαικες διοργανωσεις γηπεδο δεν εχει φραγκα δεν βλεπει να πεφτουνε αρα δεν εχει να χασει τιποτε ο Τιγρης.
Ο μπαοκ ουτε φωνη ουτε ακροαση για το θεμα ,ολο λεει θα πληρωσει τα χρεη του ο Ιβαν αλλα μπουρου-μπ[ουρου ,λαδι-λαδι και τηγανητα ...τιποτα.
Γιατι δεν τα πηρωνει τ ωρα που οι ρυθμισεις ειναι και ευνοικοτερες απο πριν?
Αναγγελιες  για μεταγραφες δεν ακουγονται πουθενα παρα μονο στον Ολυμπιακο και απο αλλες ομαδες εκτος απο αυτες του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου.
 Για την Εθνικη ομαδα?
Σκεφτηκαν ως εξης...λογια θα αποκλειστει γιατι δεν εχει ομαδα και με αυτον τον..Μαρκαριαν παει για βρουβες,αλλα μην νομιζετε οτι θα νοιαζονταν ακομα και αν ηταν μια χαρα ολα στην Εθνικη ομαδα.
Και δεν μιλαμε μονο για την Εθνικη ομαδα ποδοσφαιρου αλλα ολες τις κατηγοριες της
Δεν τους νοιαζει και δεν εχουν να χασουν τιποτε αυτοι και δεν τους ενδιαφερει πανω απολα τι ζημια θα προκαλεσουν στον Ελληνικο αθλητισμο γενικωτερα αλλα και στην οικονομια της χωρας απο εσοδα απο τις διοργανωσεις τηλεοπτικα διαδημισεις κλπ.
Επισης..παρατηρουσα αυτον τον Θωμαιδη...τις ελλεινες του πρακτικες να προσπαθει να επιρρεασει τον Κοντονη συνεχομενα και σε ολη την διαρκεια της εκπομπης και ενδιαμεσα στις αναγγελιες του του πασαριζε και ενα χαρτι μετις συνομιλιες του Βαγγελη Μαρινακη που ηδη εχει αθωωθει και του ελεγε κοιταξτε εδω,δεν θαπρεπε να ειναι κατηγορουμενος κλπ...πηγαινε δηλαδη την συζητηση εκει για να παρει αυτο που ηθελε...
Προς τιμην του ο Κοντονης του το βουλωσε το στομα οσες φορες το προσπαθησε να το κανει αυτο ο σαγωνιας εκτελωντας τις εντολες του αφεντικουλη του λεγοντας του οτι...
Η Δικαιοσυνη εχει ηδη αποφανθει και πρεπει να σεβομαστε τις αποφασεις της και οι αποφασεις της ειναι σεβαστες οποιες και αν ειναι απαντησε ο Κοντονης.
Ολο τσαντιλα ο Σαγωνιας  αφηνε την συζητηση να προχωρησει και μετα απο λιγο νασου και παλι με το πορισμα Κορεα...
Την ιδια απαντηση και παλι ο Κοντονης,μεχρι βιντεο με μικρες κατηγοριες ποδοσφαιρου στην Χιο με μια κοκκινη κατρτα...αληθεια γιατι δεν του εδειξε τα χαλια του βαζελα και του μπαοκ απο την Super League? του εδειξε λοιπον τα βιντεο μπας και κλεψει καμμια ατακα απο τον Κοντονη
Βραχος ο Κοντονης...αυτο ειναι υπερβολικο του λεει...για μια καρτα θα συζητησουμε τωρα, εδω υπαρχουν θεματα καυτα.
Ολο τσατιλα ο Σαγωνιας....στο τελος του την γυρισε στο πολιτικη ευθυνη για οσα συμβαινουν και ο Κοντονης αταραχος του απαντησε...
Βεβαιαως κυριε Θωμαιδη ,για υπουργους που δεν εκαναν η δεν κανουν την δουλεια τους εγω τουλαχιστον προσπαθω.
Ε, μονο που δεν επεσε κατω να βγαλει αφρους  απο τα...Σαγωνια του ο Θωμαιδης μετα και απο αυτο...
Ειδε και αποδειδε οτι λαγο δεν προκειται να βγαλει και ειπε καληνυχτα και πηγε για...ντεπον.
Συμπερασμα δικο μου?
Την μποχα τους στα media την γνωριζουμε ολοι μας ο Θωμαιδης 500 χρονων να παει και κανει εκπομπη παντα ο ιδιος θαναι αρα δεν τον σχολιαζουμε αλλο..
Οσον αφορα τον Κοντονη σαν Υπουργος κατα την αποψη μου εχει φαει κολημα να αλλαξει καποια πραγματα η ΟΥΕΦΑ και να τα κανει οπωςε θελει αυτος,ειναι κατοι ομως που δεν προκειται να το δεχτει. Και μοιραια θα οδηγηθουμε σε ...αθλητικη καταστροφη
Επαναλαμβανω ομως παρολο που του τα χωνω..αυτη ειναι και η δουλεια μου δηλαδη...προς τιμην του δεν τσιμπησε στις βρωμικες παρεμβασεις του Σαγωνια για πραγματα και καταστασεις που ηδη εχουν κριθει απο την Ελληνικη Δικαισυνη οποια και αν ειναι.
Εγω τα εχω μαζι του γιατι δεν τιμωρει αυτους που πρεπει την ωρα που πρεπει και επιλεγει τακτικες ποναει χερι κοψει χερι που κανουν κακο στον Ολυμπιακο που ειναι και ο θιγμενος σε αυτην τηην ιστορια ,απο προτασεις και ιδεες παμπολλες αλλα ο κυριος Κοντονης εχει κλεισει τα αυτια του.
Επισης καλο θα ηταν να μην δειχνει τοση προτιμηση στα βαζελοmdia υπαρχουν και αλλα media  αλλων ομαδων οπου θα μπορουσε να παραστει,αυτο και μονο δημιουργει και εντυπωσεις και οχι αδικαιολογητα.
Παντως στην χτεσινη εκπομπη...
Δεν μπορεσε να βγαλει λαγο ο Σαγωνιας απο τον Κοντονη και απετυχε ακομη μια φορα να πεταξει λασπη στον Ολυμπιακο και στον Μαρινακη σε συνεργασια με τον υπουργο αθλητισμου Σταυρο Κοντονη.

Διαβαστε ενα αποσπασμα τι ειπωθηκε.

Κοντονής στη "ΔΙΚΗ": "Δεν επιθυμώ GRexit, αλλά δεν κάνω πίσω"

"Δεν επιθυμούμε ποδοσφαιρικό GRexit, αλλά θα νομοθετήσουμε για να διώξουμε τη διαφθορά από το ελληνικό ποδόσφαιρο", δήλωσε στην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη, στη "Δίκη στον Σκάι" ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Πάντως, δεν απέκλεισε προσφυγή σε Διεθνές Δικαστήριο αν η FIFA αποβάλει τις ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη.

Ο Σταύρος Κοντονής μίλησε για:

-την αλλαγή στη διάταξη μέσω του νομοσχεδίου (άρθρο 29/ παράγραφος 12 ): «Δεν έχουμε διάθεση να καταργήσουμε το αυτοδιοίκητο. Θέλουμε να λειτουργεί σωστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει εκχωρηθεί αυτό το δικαίωμα και έχει το δικαίωμα η Βουλή με βάση το Σύνταγμα να δει αν λειτουργεί σωστά. Στο αυτοδιοίκητο δεν θα επέμβουμε ποτέ και σε καμία περίπτωση. Θέλω να το τονίσω, διότι υπάρχει αυτή η φιλολογία. Η Κυβέρνηση θέλει να λειτουργεί στο πλαίσιο των νόμων και του Συντάγματος. Αυτοδιοίκητο υπάρχει σε πολλούς φορείς. Εξαιρέσεις και νησίδες η έννομη τάξη στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζει. Από το 2006 έγινε καλύτερο, όταν και βγήκε η διάταξη που καταργούμε; Η ελληνική βουλή έχει την ευθύνη να κρίνει αν λειτουργεί σωστά, να κρίνει αυτήν την πορεία των εννέα ετών. Έχουμε τόσες ομοσπονδίες στην Ελλάδα, αλλά μόνο σε μια γίνεται αυτό».

-την εγκληματική οργάνωση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Είναι θέματα που εξετάζει η δικαιοσύνη. Αυτή τη δουλειά θα την κάνει έντιμα και ανεξάρτητα η ελληνική δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα λάμψει. Πρέπει να σεβαστούμε όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Έχουμε την πολιτική ευθύνη στον βαθμό που το νομοθετικό πλαίσιο επιτρέπει. Είχε αποστερηθεί ακόμα και από τη Βουλή η νομοθετική και η εκτελεστική εξουσία. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε δύο εγκληματικές οργανώσεις μέσα σε λίγα χρόνια. Θα νομοθετήσουμε προς όφελος του ελληνικού λαού και της ελληνικής νεολαίας. Νομίζω ότι στο θέμα της ελληνικής διαιτησίας υπάρχει αναξιοκρατία και προωθούνται άνθρωποι που δεν είναι οι καλύτεροι. Πρέπει να ξέρουμε ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα. Έχουμε σχέδιο για να το αντιμετωπίσουμε».

-την επαφή με FIFA-UEFA και το ενδεχόμενο.... Grexit: «Είναι ανοιχτά τα θέματα του εκλογικού συστήματος των ομοσπονδιών. Πρέπει να υπάρξει εκδημοκρατισμός και μια παρέμβαση στο θέμα της διαιτησίας. Το είπα στον κύριο Πλατινί, διότι το ξέρει καλά. Είναι αλήθεια ότι η διαιτησία στην Ελλάδα πάσχει. Δεν είναι σωστό να σας πω τι μου απάντησε ο κύριος Πλατινί. Εγώ μπορώ να πω το τι πιστεύουμε εμείς και τι σκοπεύουμε να κάνουμε. Έχει πάει λίγο πίσω το θέμα. Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι παραβιάζουμε τους κανόνες. Αυτήν την πρωτοβουλία την πήραμε πολύ νωρίτερα από τις κλήσεις για την εγκληματική οργάνωση.

Είναι καλύτερο να ορίζει η ίδια η Ομοσπονδία με συνταξιούχους δικηγόρους; Ας κάνουν ότι θέλουν στη Λοζάνη. Δεν είναι ίδιες οι περιπτώσεις, διότι εδώ αμφισβητούνται οι αποφάσεις των διαιτητικών οργάνων. Να μας πει η UEFA και η FIFA αν τους αρέσει η τωρινή κατάσταση και το τι πρέπει να γίνει για να βελτιωθεί η κατάσταση. Θα πρέπει να μας πουν FIFA και η UEFΑ αν ο τρόπος που διαχειρίζεται η ΕΠΟ αυτήν την κατάσταση έφερε οφέλη. Δεν είναι εύκολο να πει κάποιος ότι θα μας πετάξει εκτός. Θεωρείτε δεδομένο ότι θα μας πετάξουν. Εγώ δεν το θεωρώ.

Δεν είμαστε στη φάση να τραβήξουμε τα άκρα. Είμαστε σε φάση διαβούλευσης και κατανοούν ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν κάποιος μας προτείνει κάποια λύση θα την ακούσουμε. Θέλουμε περισσότερο έλεγχο της Ελληνικής Ομοσπονδίας από τις Διεθνείς Ομοσπονδίες. Πρέπει να εναρμονιστούν. Είναι πολύ αυστηρό το καταστατικό της UEFA ενώ της ΕΠΟ θεσμοθετεί την ατιμωρησία.

Όσοι προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τις Διεθνείς Ομοσπονδίες λειτουργούν εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν γίνεται να διαπιστώνουν προβλήματα και να μην είναι δυνατό να τα λύσουν. Από την συνομιλία που είχα κατάλαβα ότι γνωρίζουν πως υπάρχει πρόβλημα και τους ρώτησα τι κάνουν για να τα λύσουν, αλλά δεν θα ας πω τι μου απάντησαν.

Δεν είναι πρόθεση μας και επιδίωξη μας να μην παίξουν στην Ευρώπη. Έχουμε κατά νου όλα τα μέσα που πρέπει ώστε να προστατέψουμε τον ελληνικό αθλητισμό. Στο επαγγελματικό μπάσκετ γιατί έχουμε τακτικούς δικαστές. Το άρθρο 29 παράγραφος 12 θα το απαλείψουμε. Θα επιλέγονται οι δικαστές από κλήρωση και θα έχουν θητεία.

Οι πάντες αμφισβητούν τα πάντα. Η κατάσταση είναι δραματική. Κάθε Σαββατοκύριακο. Η κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Κάνουμε προσπάθεια για απαλλαχθούμε από αυτήν την κατάσταση. Αν διακυβεύεται το αν θα μείνουμε εκτός ή αν θα επιστρέφει το παιδί ασφαλές σπίτι του από το γήπεδο, επιλέγουμε το δεύτερο.

Η αισιοδοξία μου ότι δεν θα μας πετάξουν εκτός πηγάζει από την κοινή λογική. Γνωρίζουν από τις Διεθνείς Ομοσπονδίες ότι υπάρχει πρόβλημα και δεν είναι δυνατόν να μην μας αφήσουν να κάνουμε αυτά που σχεδιάζουμε για να διορθώσουμε την κατάσταση. Έχω μείνει έκπληκτος με το πόσο συμφωνούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Αν αυτά τα μέτρα είναι τα απαραίτητα για να μην έχουμε σκιές και νεκρούς στα γήπεδα θα πρέπει να κάνουμε αυτό που λέω. Άλλος δρόμος δεν πιστεύω ότι υπάρχει. Αν προταθεί άλλη λύση θα την ακούσουμε. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για όλους. Το ελληνικό κράτος θα προστατέψει την Εθνική ομάδα και τους συλλόγους. Το πρόβλημα για την Κυβέρνηση δεν είναι αν θα παίζουμε κάθε Σαββατοκύριακο μπάλα, αλλά το αν θα γυρίζει σπίτι το παιδί που έχει πάει στο γήπεδο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: