moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Tα αποτελεσματα του Champions League (pics&videos)

Tα αποτελεσματα του Champions League (pics&videos)

Μπάγερν - Πόρτο 6-1

Σκόρερς: 14' Τιάγκο Αλκάνταρα, 22' Τζερόμ Μπόατενγκ, 27' και 40' Λεβαντόβσκι, 36' Τόμας Μίλερ, 88' Τσάμπι Αλόνσο / 73' Τζάκσον Μαρτίνες
Γήπεδο: "Fußball Arena München", Μόναχο
Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)

Η Μπάγερν διέλυσε την Πόρτο στο Μόναχο, καθώς πέτυχε 5 γκολ στο ημίχρονο και επικράτησε με 6-1, έτσι είναι στους "4" της Ευρώπης για 4η σερί χρονιά, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά (videos)
Η ήττα στο "Ντραγκάο" (3-1) θύμωσε την Μπάγερν και διέλυσε την Πόρτο στο Μόναχο, καθώς πέτυχε 5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τελικά επικράτησε με 6-1, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

 
Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Βαυαρών που για 4η συνεχόμενη χρονιά φτάνουν στους "4" της Ευρώπης, ενώ γενικά θα παίξουν στα ημιτελικά για 17η φορά.
Η Πόρτο από την άλλη δεν κατάφερε να φτάσει στους "4" για 4η φορά και πρώτη από το 2004, όταν και είχε κατακτήσει το τρόπαιο στον τελικό με τη Μονακό.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ήττα της Πόρτο, μαζί με αυτή του 1978, επίσης με 1-6 από την ΑΕΚ, ενώ η Μπάγερν φέτος είχε πετύχει 7 γκολ δύο φορές, σε Ρόμα και Σαχτάρ!


Το γρήγορο γκολ που έψαχνε η Μπάγερν ήρθε, καθώς μπορεί ο Λεβαντόβσκι να είχε δοκάρι στο 10', όμως στο 14' ο Τιάγκο Αλκάνταρα άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από την σέντρα του Μπερνάτ από αριστερά.

 
Οι Βαυαροί πίεζαν αφόρητα και τελικά το 2-0 ήρθε μόλις στο 28' με νέα κεφαλιά, αυτήν την φορά από τον Τζερόμ Μπόατενγκ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά από τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Χόλγκερ Μπάντστουμπερ.

Το 3-0 ήρθε και πάλι με κεφαλιά και τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δράστη στο 27', έπειτα από την σέντρα του Λαμ από δεξιά και την ασίστ στην κίνηση από τον Τόμας Μίλερ. Ο τελευταίος στο 36' έκανε το 4-0, με αρκετή τύχη, καθώς το σουτ του κόντρα στον Μάρτινς Ίντι, άλλαξε η μπάλα πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Φαμπιάνο, ενώ το 5-0 ήρθε με το δεύτερο γκολ του Λεβαντόβσκι στο 40'.
 
Ο Τζάκσον Μαρτίνες στο 73' σκόραρε για 7η φορά φέτος και μείωσε σε 5-1, με τους "δράκους" να ψάχνουν για άλλα δύο γκολ έτσι ώστε να... κλέψουν την πρόκριση.
Στο 77' μάλιστα το Μόναχο... καρδιοχτύπησε, καθώς ο Κολομβιανός στράικερ έχασε σπουδαία ευκαιρία. Πίεσαν λίγο οι Πορτογάλοι, άλλα όλα τελείωσαν στο 87' που αποβλήθηκε ο Ιβάν Μαρκάνο, ενώ από το φάουλ που έκανε ο Τσάμπι Αλόνσο με απευθείας εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια (72' Ρόντε), Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Λαμ, Τιάγκο Αλκάνταρα (90' Ντάντε), Τόμας Μίλερ, Γκέτσε (86' Βάιζερ), Λεβαντόβσκι.

ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Ντιέγκο Ρέγες (33' Ρικάρντο Περέιρα), Μάικον, Μαρκάνο, Μάρτινς Ίντι, Καζεμίρο, Έκτορ Ερέρα, Όλιβερ Τόρες, Κουαρέσμα (46' Ρούμπεν Νέβες), Μπραχιμί (67' Εβάντρο), Τζάκσον Μαρτίνες.
*κόκκινη 87' Μαρκάνο

Μπάγερν - Πόρτο 6-1 (goals&highlights)




Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-0

Σκόρερ: 14' και 34' Νεϊμάρ
Γήπεδο: "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη
Διαιτητής: Σβάιν Όντβαρ Μόεν (Νορβηγία)

Μετά το περσινό... διάλειμμα η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στα ημιτελικά του Champions League, καθώς νίκησε την Παρί ΣΖ με 2-0 στο "Καμπ Νόου", με σκόρερ τον Νεϊμάρ και πέρασε με συνολικό σκορ 5-1 (videos)
Η Μπαρτσελόνα νίκησε την Παρί Σεν-Ζερμέν και στο "Καμπ Νόου", αυτήν την φορά με 2-0 χάρη τέρματα του Νεϊμάρ, έτσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 16η φορά στην ιστορία της.
Οι "μπλαουγκράνα" επιστρέφουν στους "4" μετά το περσινό διάλειμμα (αποκλεισμός από Ατλέτικο), ενώ η PSG αποκλείστηκε στα προημιτελικά για 3η συνεχόμενη χρονιά (2 από αυτές από την Μπαρτσελόνα).
Ανώτεροι οι Καταλανοί, έβαλαν δύο γρήγορα γκολ με τον Νειμάρ, ο οποίος έφτασε τα 6 φέτος στην διοργάνωση, όσα και ο Λουίς Σουάρες, ενώ ο Λιονέλ Μέσι έχει 8.

 

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Παρίσι η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ αρκετά νωρίς, στο 14ο λεπτό, με τον Αντρές Ινιέστα να κάνει καταπληκτική ατομική προσπάθεια και να τροφοδοτεί τον Νεϊμάρ, ο οποίος απέφυγε και τον Σίριγκου για να πλασάρει σε κενό τέρμα για το 1-0. Ο Νταβίντ Λουίζ ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής, προσπαθούσε να αρπάξει με τα χέρια του τον συμπατριώτη του, αλλά ούτε αυτό κατάφερε.
 
Ο Νεϊμάρ σκόραρε και δεύτερη φορά στο 34', αυτήν την φορά με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ντάνι Άλβες με το αριστερό από δεξιά, με την... γαλλική άμυνα να κοιτάει απλά.
Ένα άστοχο μακρινό σουτ του Γιοάν Καμπάγ στο 50' ήταν αυτό ουσιαστικά που απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, ενώ σε ακόμη καλύτερη ευκαιρία αστόχησε και ο Μάρκο Βεράτι στο 59' και στο 73' ο Γερμανός τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (55' Σέρτζι Ρομπέρτο), Ράκιτιτς, Ινιέστα (46' Τσάβι), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες (75' Πέδρο).
ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ, Καμπάγ (66' Λούκας Μόουρα), Βεράτι, Ματουιντί (80' Ραμπιό), Παστόρε, Καβάνι (80' Λαβέτσι), Ιμπραχίμοβιτς.

Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-0 (goals&highlights)


 

Οι ρεβάνς των "8":

Τρίτη 21/4
Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-0 [3-1]
Μπάγερν - Πόρτο 6-1 [1-3]

Τετάρτη 22/4
Ρεάλ - Ατλέτικο [0-0]
Μονακό - Γιουβέντους [0-1]

*ώρα έναρξης 21:45 σε όλα τα ματς

Ο πίνακας των σκόρερς

9 γκολ
Λουίζ Αντριάνο (Σαχτάρ)

8 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ
Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο)

6 γκολ
Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)
Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)
Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)
Κάρλος Τέβες (Γιουβέντους)
Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

5 γκολ
Γιασίν Μπραχιμί (Πόρτο)
Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε)
Μάριο Μάντζουκιτς (Ατλέτικο)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν)

4 γκολ
Τσίρο Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ)
Νανί (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)
Μάριο Γκέτσε (Μπάγερν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: