moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ολοκληρωθηκε η προετοιμασια και ανακοινωθηκε η αποστολη του Ολυμπιακου

Ολοκληρωθηκε η προετοιμασια και ανακοινωθηκε  η αποστολη του Ολυμπιακου

Ολοκληρωθηκε η προετοιμασια για την εξ αναβολης αναμετρηση με τον Πανθρακικο και ανακοινωθηκε  η αποστολη του Ολυμπιακου.
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή έμειναν οι Κασάμι και Σαντάνα. 
 Αρκετές οι απουσίες.
Για ένα ακόμη ματς ο Παϊτίμ Κασάμι είναι εκτός πλάνων του Βίτορ Περέιρα στον Ολυμπιακό. Ο Ελβετός μέσος δεν είχε χρησιμοποιηθεί καθόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν εκτός αποστολής στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τώρα δεν συμπεριλήφθηκε ούτε σε αυτή για τον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.
Ο Πορτογάλος προπονητής δεν πήρε μαζί του ούτε τον Φελίπε Σαντάνα, που φαίνεται πως δεν υπολογίζεται καθόλου, ενώ εκτός έμειναν επίσης ο Τζίμι Ντουρμάζ, που προπονήθηκε κανονικά αλλά κρίνεται ανέτοιμος, ο τραυματίας Γιάννης Μανιάτης, αλλά και Κώστας Μήτρογλου και Ομάρ Ελαμπντελαουί που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα. Επίσης εκτός ομάδας παραμένει ο Ιμπραΐμ Αφελάι, που είναι εδώ και δύο εβδομάδες με άδεια στην Ολλανδία.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Διαμαντάκος, Σαλίνο, Μπενίτες, Μαζουακού, Γιαννούλης, Ντοσεβί, Μπουχαλάκης, Εντινγκά, Σιόβας, Φουστέρ και Χάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: