moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός,δηλωσεις Σφαιροπουλου,Πριντεζη,Σλουκα.

Στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός,δηλωσεις Σφαιροπουλου,Πριντεζη,Σλουκα.

Στην Βαρκελώνη, ενόψει των δύο πρώτων προημιτελικών της Ευρωλίγκας αύριο (15/04) και την Παρασκευή (17/04) με την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού.

Έφτασε Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός
Επί ισπανικού εδάφους βρίσκεται λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού.
 Οι «ερυθρόλευκοι», που σημερα και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα στους δύο πρώτους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας, αναχώρησαν στις 16:00 με απευθείας πτήση από την Αθήνα, έχοντας όλους τους παίκτες (πλην του τραυματία Τσαϊρέλη) διαθέσιμους στο αεροπλάνο.
Ο Γιάννη Σφαιρόπουλος, προτίμησε η προπόνηση να γίνει το πρωί στο ΣΕΦ και μετά την άφιξη στην Βαρκελώνη οι παίκτες να πάνε κατευθείαν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.
Σημερα το πρωί, θα γίνει χαλάρωμα και κάποια σουτ στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της σειράς που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης.
Στις τάξεις του Ολυμπιακού, υπάρχει αισιοδοξία πως εφόσον και οι Σπανούλης- Χάντερ δώσουν τελικά το παρών (έβγαλαν σημαντικό μέρος της προπόνησης και πιθανότατα θα είναι στην δωδεκάδα), θα καταφέρουν να φύγουν από την Βαρκελώνη το Σάββατο, έχοντας στις αποσκευές το πολυπόθητο «διπλό».
Στην ισπανική πόλη για να παρακολουθήσει και τα δύο παιχνίδια, θα έρθει αύριο ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος και πιθανότατα την Παρασκευή να τον ακολουθήσει και ο αδερφός του, Παναγιώτης.

Σφαιρόπουλος: «Τα καταφέρνουμε στα δύσκολα»

Με απόλυτη προσήλωση στο πλάνο του θα πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στα playoffs της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: «Τα καταφέρνουμε στα δύσκολα»

Μόνο το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό, σύμφωνα όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του έχει αποδείξει στο παρελθόν πως μπορεί να τα καταφέρει σε δύσκολες έδρες, ωστόσο το ζητούμενο είναι να παραμείνει προσηλωμένη στο πλάνο της.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Κοιτάμε μόνο το πρώτο παιχνίδι αυτή τη στιγμή και όχι ολόκληρη τη σειρά, όπως είπατε δηλαδή ότι χρειάζονται τρεις νίκες. Πρόκειται για έναν τελικό και έτσι τον αντιμετωπίζουμε. 
Σεβόμαστε τη Μπαρτσελόνα, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Και οι οκτώ ομάδες που είναι εδώ, είναι οι οκτώ καλύτερες της Ευρώπης. 
Και εμείς έχουμε πίστη στην ομάδα μας, έχουμε δουλέψει καλά στο διάστημα αυτό για να προετοιμαστούμε. 
Όπως δουλεύαμε όλους αυτούς τους 5-6 μήνες που δουλεύουμε στην ομάδα, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εδώ. Δηλαδή ό,τι κάναμε για τα παιχνίδια τα προηγούμενα, πρέπει να κάνουμε και τώρα. Πρέπει να έχουμε προσήλωση στην άμυνα, προσήλωση στο πλάνο μας και σε όσα έχουμε πει και θέλουμε να πάμε το ματς στα μέτρα τα δικά μας. Δ
εν μας ενδιαφέρει αν ταιριάζει ή όχι η Μπαρτσελόνα σε εμάς ως αντίπαλος, εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα, εμείς ξέρουμε τις δικές μας δυνατότητες, έχουμε εμπιστοσύνη και στους παίκτες μας και στον τρόπο που δουλεύουνε, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα την ίδια και πάμε με όλες μας τις δυνάμεις να παλέψουμε ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Ο Σπανούλης και ο Χάντερ έχουν μπει σε κάποια κομμάτια της προπόνησης, προσπαθούν να είναι έτοιμοι και ετοιμοπόλεμοι, μέχρι αύριο το πρωί που θα έχουμε την τελευταία μας προπόνηση, θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι. 

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει ώθηση στην ομάδα, όπου παίζουμε ο κόσμος δίνει ώθηση στην ομάδα και αυτό είναι καλό γιατί δεν παλεύουμε μόνοι μας, παλεύει και ο κόσμος μαζί μας.
 Σε ό,τι αφορά την έδρα, όσο σκληρή και αν είναι μια έδρα, το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τη συγκέντρωση μας. 
Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν πως και σε δύσκολες έδρες τα έχουμε καταφέρει και αυτό πρέπει να κάνουμε για ακόμη μια φορά. 
Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο που έχουμε καταστρώσει και όσο πιο κοντά στο πλάνο και όσο πιο μεγάλη προσήλωση θα έχουμε στο πλάνο, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχουμε για τη νίκη.
Ενθουσιασμένος θα είμαι όταν θα πάμε στο Final Four και άμα καταφέρουμε και το κερδίσουμε. 

Γιατί οι τίτλοι είναι που μετράνε, ξέρω σε ποια ομάδα βρίσκομαι, ήμουν και πριν εδώ και τώρα, είμαι ενθουσιασμένος που δουλεύω για αυτή την ομάδα πάνω από όλα γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ και γι’ αυτό και εγώ και οι συνεργάτες μου και όλοι στο τιμ που δουλεύουν πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα και το ιατρικό επιτελείο και οι γυμναστές και όλοι, οι φροντιστές, όλοι, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο μαζί με τους παίκτες που είναι πρωταγωνιστές για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα».

 Σλούκας: «Δεν σκεφτόμαστε το Final 4»
Μόνο τα playoffs και η σειρά με την Μπαρτσελόνα –και όχι το Final 4 της Ευρωλίγκας- είναι στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Σλούκας: «Δεν σκεφτόμαστε το Final 4»
 
Στον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ θα πρέπει να εστιάσει στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός στη σειρά των playoffs κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα.
Από ‘κει και πέρα, ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως είναι σημαντικό που έχει ταξιδέψει με την αποστολή ο ηγέτης της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι σκέφτεται καθόλου το Final 4 της Ευρωλίγκας.
«Καταρχήν αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και πηγαίνουμε να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν για τη νίκη, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι ο έλεγχος του ρυθμού και τα αμυντικά ριμπάουντ γιατί έχουμε δείξει κάποια προβλήματα στα τελευταία παιχνίδια», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για το εάν οι Καταλανοί ταιριάζουν περισσότερο στον Ολυμπιακό από κάθε άλλο αντίπαλο στα προημιτελικά:
«Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο, όχι, η κάθε ομάδα παίζει για να κερδίζει, αυτό θα κάνουμε και εμείς, αυτό και εκείνοι».
Για το αν σκέφτεται την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης: «Όχι, αυτό είναι κάτι πολύ μακρινό, δεν το σκεφτόμαστε. Ελπίζω να κερδίσω αύριο».
Για την ενδεχόμενη παρουσία των Χάντερ και Σπανούλη: «Είναι λογικό η ενδεχόμενη παρουσία τους να ενισχύσει την ομάδα. Το σημαντικότερο είναι ότι βρίσκονται στην ομάδα, σημαντικό το ότι υπάρχει ο ηγέτης έστω ως παρουσία ή και στο παρκέ αύριο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ομάδα. Και ξέρουμε πως και οι δύο θα τα δώσουν όλα είτε αγωνιστούν ένα λεπτό είτε 40».

Πρίντεζης: «Μπορούμε τη νίκη στη Βαρκελώνη»

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει την Μπαρτσελόνα στην έδρα της, εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο.

Πρίντεζης: «Μπορούμε τη νίκη στη Βαρκελώνη»
Την Μπαρτσελόνα έχρισε ως φαβορί της σειράς των playoffs της Ευρωλίγκας ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο.
Ωστόσο, ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν μία νίκη στο «Παλαού Μπλαουγκράνα».
«Είναι το φαβορί η Μπαρτσελόνα, λόγω του πλεονεκτήματος, αλλά και εμείς έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη στο “Παλάου”. Θέλουμε να πάρουμε μία νίκη εδώ γιατί θέλουμε να πάμε στο Final 4 και γι’ αυτό έχουμε προετοιμαστεί καλά. Το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό τόσο για την Μπαρτσελόνα, όσο και για εμάς», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης στην «Sport» και πρόσθεσε:

«Η Μπαρτσελόνα διαθέτει 10 με 12 παίκτες που μπορεί ο καθένας κάνει πολλά πράγματα. Ειδικά ο Άντε Τόμιτς ή ο Ναβάρο που μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του. Ανέκαθεν η Μπαρτσελόνα είχε πολύ καλή ομάδα, ωστόσο εάν εμείς παίξουμε καλά τότε μπορούμε να περάσουμε».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Τις τελευταίες ημέρες είναι σε θέση να προπονείται λίγο παραπάνω, λόγω του προβλήματος στο γόνατο. Σίγουρα δεν είναι στο 100%, αλλά μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι θα είναι ο ρυθμός, αλλά και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: