moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

VolleyLeague:Χαμος στο..τεραιν αλλα εγινε γαργαρα απο τα αντικειμενικα media και παλι.

 VolleyLeague:Χαμος στο..τεραιν αλλα εγινε γαργαρα απο τα αντικειμενικα media και παλι.



5λεπτη διακοπη στο Παο-Παοκ επιβαρυντικο το φυλο αγωνα για Παο σοβαρες καταγγελιες Καλμαζιδη για μεθοδευση του Παναθηναικου στην αναμετρηση .
Εξαλλος χοροπηδουσε μεσα στο τεραιν ο Καλμαζιδης και με εντονα παραπονα για την αντιμετωπιση της ομαδας του ,προσπαθουσαν να τον συγκρατησουν.
5λεπτη διακοπη,ριψη αντικειμενων στον αγωνιστικο χωρο ,προκλητικη συμπεριφορα ακια παρολιγο εισβολη των πρασινων οπαδων στον αγωνιστικο χωρο.
Ενας αγωνας που θα επρεπε να ειχε διακοπει αλλα δεν εγινε τιποτε...
Καλα σας τα κανουν μπαοκια...συνεταιρακια δεν τους θελετε και κοινα μετωπα κατα του Ολυμπιακου ? Πριν λιγες ημερες τους χαρισατε βαθμο για να κανετε κακο στον Ολυμπιακο  και τωρα θα σας εδερναν κιολας.
Παρα πολλα εγιναν αλλα περασαν και παλι στο ντουκου απο τα media που στην  πλειοψηφια τους ειναι φιλικα προσκειμενα στον βαζελα.
Αν αυτα γινονταν στο Ρεντη με τον Ολυμπιακο θα ελεγαν και θα εγραφαν για μερες οι πρασινοι αντικειμενικοι δημοσιοκαφροι.
ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
Απο τον Κοντονη και την Πολιτεια γενικωτερα μεχρι και τον τελευταιο αρμοδιο για αυτα τα θεματα.
Δυο μετρα και δυο σταθμα οσον αφορα τις παραδειγματικες τιμωριες ομαδων σε θεματα βιας στους αγωνιστικους χωρους και δεν ιδρωνει το αυτι κανενος.
Εμεις απο εδω τι αλλο να κανουμε? απλα σας υπενθυμιζουμε οτι δεν κοιμαστε και επαγρυπνουμε καταγραφοντας την βρωμια και την σαπιλα σας και την ανοχη που επιδεικνυει και αυτη η Κυβερνηση στα συνεχομενα κρουσματα βιας των οπαδων σας σε ολους τους αγωνιστικους χωρους και σε ολα τα αθληματα.
Ιδου τι εγινε λοιπον στο τεραιν με τους βαζελοοπαδους να κανουν και παλι τα χειροτερα

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον Παναθηναϊκό

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό είναι το φύλλο αγώνα αφού οι διαιτητές αναφέρουν όσα έγιναν κατά την πεντάλεπτη διακοπή. 
Υπότροποι οι πράσινοι κινδυνεύουν με τιμωρία έδρας.
Όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της πεντάλεπτης, όπως αναφέρουν, διακοπής κατέγραψαν οι διαιτητές της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας που βρήκε νικητές τους πράσινους διεκόπη στο τάι μπρέικ και ενώ το σκορ ήταν 9-9.
"Στο 9-9 του 5ου σετ ερίφθησαν στον αγωνιστικό χώρο ένα μεγάλο και ένα μικρό κουτάκι μπύρας, δύο μικρά μπουκαλάκια νερού, ένα μεγάλο μπουκάλι νερού, αλλά και ένα μικρό κομμάτι ξύλο.
Υπήρξε 5λεπτη διακοπή του αγώνα για τον καθαρισμό του γηπέδου και τις προειδοποιήσεις από την μικροφωνική εγκατάσταση",  αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διαιτητές.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν ότι ένα αντικείμενο βρήκε τον Χιμένες και ένα τον πρώτο διαιτητή, ενώ από τον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι υπήρξε πρόκληση από την πλευρά του Κουβανού και για αυτό είδε άλλωστε και την κόκκινη κάρτα.
Παράλληλα, στο φύλλο αγώνα αναφέρουν ότι υπήρξε προσπάθεια για είσοδο στον αγωνιστικό από μερίδα οπαδών η οποία δεν επετράπη μετά την παρέμβαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. "Μετά την λήξη του αγώνα 5 με 10 οπαδοί προσπάθησαν να μπούνε  στο γήπεδο, οι οποίο όμως γρήγορα απωθήθηκαν από τις ομάδες περιφρούρησης του Παναθηναϊκού".
Τέλος, γίνεται αναφορά στο φραστικό επεισόδιο που είχε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Τζίκας, με τον δεύτερο διαιτητή κ. Βουδούρη.
Σε όλα τα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος φέτος μετά τα όσα είχαν γίνει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και αυτό θα παίξει το ρόλο του στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Καταγγελίες και πυρά του ΤΑΠ ΠΑΟΚ


Κατά των διαιτητών του αγώνα με τον Παναθηναϊκό τόσο για τις αποφάσεις τους όσο και για το ότι δεν διέκοψαν το παιχνίδι βάλει το ΤΑΠ ΠΑΟΚ. 
Μπάχαλο με τον τέταρτο ημιτελικό.
Λίγο μετά ακολούθησε ανακοίνωση από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ το οποίο επιτίθεται κατά των διαιτητών κ.κ. Δεληκωστίδη και Βουδούρη, αλλά και του κομισάριου του αγώνα.
Παράλληλα, αναφέρει ότι πέρα από τα λάθη που έγιναν, έπρεπε να είχαν διακόψει τον αγώνα μετά τα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.
 Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση ένα από αυτά χτύπησε τον Χιμένες, ενώ ένα άλλο έπεσε πάνω στον πρώτο διαιτητή.
Την ίδια ώρα η ανακοίνωση καταλήγει με ένα μήνυμα για το παιχνίδι της Πέμπτης. Αρχικά ο αγώνας είχε οριστεί για τις 7.00, όμως άλλαξε η ώρα έναρξης του και θα αρχίσει στις 5.30.
Ο ΠΑΟΚ επισημαίνει ότι ουδέποτε έδωσε τη συγκατάθεσή του για αυτή την αλλαγή απειλώντας ότι θα κατέβει κανονικά στο γήπεδο στις 7μ.μ.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εκφράζει την αγανάκτηση του για όσα έλαβαν χώρα στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ  με τον Παναθηναϊκό,  όπου η διαιτησία των κ.κ Δεληκωστίδη , Βουδούρη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. 
Με τις αποφάσεις τους οι δύο ρέφερι έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Παναθηναϊκού αλλοιώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Πιο συγκεκριμένα στο 9-9 του πέμπτου σετ  ένα καθαρό άουτ του Κουκ,  όπως δείχνει ξεκάθαρα η τηλεόραση, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του Παναθηναϊκού και της εξέδρας  με αποτέλεσμα να πεταχτούν μπουκάλια,  ένα εκ των οποίων χτύπησε στο κεφάλι τον αθλητή μας Χαβιέρ Χιμένες,  το άλλο τον  πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης κ.Δεληκωστίδη  για να ακολουθήσει και η είσοδος των οπαδών του γηπεδούχου σωματείου στον αγωνιστικό χώρο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Σταύρου Κοντονή , με το παραμικρό επεισόδιο οι διαιτητές οφείλουν να διακόψουν τους αγώνες όπως έγινε και στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός.
Αντ΄ αυτού ο κ.Δεληκωστίδης  αντί να εκκενώσει το γήπεδο ή να διακόψει το παιχνίδι ως όφειλε, προς γενική κατάπληξη  όλων έδειξε κόκκινή κάρτα στο.. θύμα τον αθλητή μας Χαβιέρ Χιμένες, ισχυριζόμενος ότι έκανε άσεμνη χειρονομία. Ακόμη και ο τηλεοπτικός φακός της ΝΟVΑ δεν έδειξε το παραμικρό εναντίον του αθλητή μας. Αυτή του η απόφαση να  δείξει κόκκινη κάρτα στον αθλητή μας ανέτρεψε το σκορ εις βάρος μας και καθόρισε την έκβαση του αγώνα. 
Εξάλλου, ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Βασιλειάδης αντί να πετύχει από τον κ. Δεληκωστίδη την εκκένωση του γηπέδου  μας απειλούσε ότι θα διακόψει εις βάρος μας το παιχνίδι εάν δεν επιστρέψουμε στον αγωνιστικό χώρο.
Τέλος , η διοίκηση του ΤΑΠ σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΑΣ δεν συναινεί επ'  ουδενί στην αλλαγή της ώρας του τέταρτου ημιτελικού που έγινε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ. Με απόφαση του  ΤΑΠ η ομάδα του ΠΑΟΚ θα κατέβει στο γήπεδο να αγωνιστεί στις 19:00 οπότε και ήταν αρχικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο τέταρτος ημιτελικός".  

Καλμαζίδης: "O Παναθηναϊκός ξέρει πώς να μεθοδεύει..."


Ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή του στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του τρίτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι.
Θέση για τα όσα έγιναν και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο τάι μπρέικ πήρε ο Γιάννης Καλμαζίδης.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι οι πράσινοι ξέρουν πως να χειρίζονται και να μεθοδεύουν τα πράγματα σε τέτοια παιχνίδια.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι θα έπρεπε να είχε διακοπεί ο αγώνας, παρά το γεγονός ότι στο υπόλοιπο παιχνίδι ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν κόσμιος όπως δήλωσε.
"Δεν είδατε τι έγινε;
 Ο Παναθηναϊκός, αποδεδειγμένα είναι πιο έμπειρο σωματείο από τον ΠΑΟΚ σε τέτοια παιχνίδια. Ξέρουν πώς να μεθοδεύουν τα πράγματα. 
Έδειξαν και σήμερα ότι ξέρουν να χειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Δεν είδατε πόσα κουτάκια μπύρας έπεσαν; 
Αυτό έχει ξανασυμβεί και σε άλλα παιχνίδια και έχουν διακοπεί. 
Εδώ άπαντες φοβούνται να πάρουν θέση. Όπου και αν πέφτει μπουκάλι ή κέρμα πρέπει να διακόπτεται το παιχνίδι" ήταν το αρχικό του σχόλιο.
Σε ό,τι αφορά στον τέταρτο τελικό σημείωσε: 
"Θα δούμε τι μπορεί να αλλάξει. 
Στον αθλητισμό όλα μπορούν να γίνουν. 
Γενικά ο κόσμος ήταν καλός σήμερα, αλλά δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, όπως αυτό στη διακοπή. 
Επειδή πανηγύρισε ένας παίκτης; 
Επειδή πήρε μια απόφαση ο διαιτητής; 
Πως πήρε το πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός; 
Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μέσα στο γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: