moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ξεκίνημα με το δεξί για τα κορίτσια μας

Ξεκίνημα με το δεξί για τα κορίτσια μας

Ξεκίνημα με το... δεξί για τα κορίτσια μας
 
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση από το δεύτερο όμιλο του Fed Cup που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο, έκανε η Εθνική oμάδα γυναικών τένις, καθώς επικράτησε 3-0 της αντίστοιχης της Αρμενίας.
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Εθνική τένις γυναικών για να κάμψει την αντίσταση της Αρμενίας στην πρώτη αναμέτρηση για το τρίτο Group της ευρωαφρικανικής ζώνης του Fed Cup. Τα κορίτσια του Σταύρου Μιχαλόπουλου κυριάρχησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους από την Αρμενία με σκορ συνολικά 3-0 στη χωμάτινη επιφάνεια του γηπέδου στην πόλη Ούλτσιν του Μαυροβουνίου.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε την αρχή και δε δυσκολεύτηκε καθόλου να επικρατήσει της ΛουζίνΤσομπανιάν με 2-0 σετ, χάνοντας μόλις ένα game (6-1, 6-0). Ακολούθως, η Μαρία Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ με 6-4, αλλά η Άνι Αμιραγκιάν αποσύρθηκε από το υπόλοιπο του αγώνα, λόγω τραυματισμού. Στο διπλό, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ με τη Λένα Δανιηλίδου επικύρωσαν με "καθαρό" σκορ τη νίκη της ελληνικής ομάδας 3-0, καθώς επιβλήθηκαν με 2-0 σετ (6-0, 6-1) του διδύμου Αβετισιάν/ Τσομπανιάν.

Έτσι, περιμένουν πλέον μία ακόμα νίκη την ερχόμενη Πέμπτη απέναντι στην οικοδέσποινα ομάδα της διοργάνωσης, το Μαυροβούνιο, για να προκριθούν στον αγώνα μπαράζ που θα κρίνει την άνοδο του αντιπροσωπευτικού πρωταθλήματος στη δεύτερη κατηγορία του ομαδικού τένις των γυναικών.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις:

Παπαμιχαήλ-Τσομπανιάν 2-0 (6-1, 6-0)
Σάκκαρη-Αμιραγκιάν 1-0 (6-4, εγκατέλειψε μετά η τενίστρια από την Αρμενία)
Δανιηλίδου/Παπαμιχαήλ-Αβετισιάν/ Τσομπανιάν 2-0 (6-0, 6-1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: