moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας Νέων Γυναικών

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας Νέων Γυναικών

Τελική ευθεία για την τελική φάση!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας Νέων Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής στην τελική φάση του πρωταθλήματος η οποία θα διεξαχθεί από την προσεχή Πέμπτη, 16 Απριλίου και μέχρι την Κυριακή 19/04, σε τρία κολυμβητήρια. 

Η αρχή για τις «ερυθρόλευκες»  θα δοθεί την Πέμπτη στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης όπου θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στις 21:30. 
Την Παρασκευή ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας στις 9:00 π.μ. με αντίπαλο το Ρέθυμνο ενώ το Σάββατο το μενού περιλαμβάνει δυο αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν αμφότερες στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. 
Με τον Ηρακλή στις 10:00 π.μ. και με τον Ιωνικό στις 18:00.  
Στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στην προημιτελική φάση που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/4) το πρωί και περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις και από εκεί η εξασφάλιση του εισιτηρίου για τον μεγάλο τελικό ο οποίος είναι προγραμματισμένος την ίδια μέρα στις 18:30 στο Κολυμβητήριο του Αλίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: