moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Η αποστολή του Πανθρακικού

Η αποστολή του Πανθρακικού


Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εξ αναβολής παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/4, 19:00) στην Κομοτηνή.
Η τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα επεφύλαξε ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο για τον Μάνουελ Ρόκα. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ποτουρίδης ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, στην οποία δε μετέχει ο Χρήστος Μελίσσης, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ.

Κατά τα λοιπά, η προπόνηση άρχισε με τους παίκτες να κάνουν ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και να δουλεύουν στη συνέχεια σε υψηλούς ρυθμούς πάνω στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων, υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας.
Μετά την προπόνηση, ο Μάνουελ Ρόκα ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να αποσύρεται ύστερα σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής, όπου και θα διανυκτερεύσει.
Θυμίζουμε ότι ο αυριανός αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στις 19:00 το απόγευμα, κεκλεισμένων των θυρών.
Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Χρήστου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Μεχία, Βιγιαφάνε, Μπάλντα, Ηλιάδης, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Τζάνης, Ιγκόρ, Χασομέρης, Τσουμάνης, Παπαγεωργίου, Ρομέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: