moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Μαχαιρώθηκε ο Κόπλαντ, συνελήφθη ο Άντιτς (pics&video)

Μαχαιρώθηκε ο Κόπλαντ, συνελήφθη ο Άντιτς (pics&video)


Ο Κρις Κόπλαντ των Πέισερς πήγε για κλάμπινγκ στη Νέα Υόρκη και στο τέλος της βραδιάς βρέθηκε μαχαιρωμένος μαζί με τη γυναίκα του και μία ακόμα κοπέλα! Μπλεγμένος στην υπόθεση βρέθηκε και ο Πέρο Άντιτς με τον Τάμπο Σεφολόσα που βρίσκονταν στο ίδιο κλαμπ με τον Κόπλαντ.

Ο πρώην παίκτης των Νικς μάλωνε με τη σύζυγο του, Κατρίν Σαλτάρα, και σύμφωνα με πηγές από στην αστυνομία, ο 22χρονος δράστης τους διέκοψε. Ο Κόπλαντ αρπάχτηκε, του είπε να πάει να χαθεί και τότε αυτός έβγαλε μαχαίρι και κτύπησε τον φόργουορντ των Πέισερς στο στομάχι. Στη συνέχεια μαχαίρωσε τη γυναίκα του στο στήθος και στον ώμο, ενώ επιτέθηκε και σε ακόμα μία γυναίκα που ήταν γνωστή στο δράστη.
Το ζεύγος και η κοπέλα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία του Μανχάταν σε σταθερή κατάσταση και μάλλον εκτός κινδύνου. Ο δράστης συνελήφθηκε και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Που κολλάει τώρα ο Πέρο Άντιτς με τον Τάμπο Σεφολόσα; Για κάποιο περίεργο και σίγουρα αδιευκρίνιστο λόγο, αμφότεροι συνελήφθησαν για παρεμπόδιση των αστυνομικών οργάνων και άρνηση να τους ακολουθήσουν στο Τμήμα. Τι έκαναν, σε ποια κατάσταση βρίσκονταν και τα τοιαύτα, δεν διευκρινίστηκαν. Πήγαν με πάρουν το μέρος του Κόπλαντ; Κανείς δεν ξέρει ακόμα, αλλά σαφώς τις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστό. Η Ατλάντα είναι προγραμματισμένη να παίξει με τους Νετς στο Μπρούκλιν κι έτσι βρέθηκαν στο κλαμπ.
H ιστοσελίδα  blacksportsonline.com δημοσίευσε φωτογραφία του πρώην άσου του Ολυμπιακού με χειροπέδες!
 ΔΕΙΤΕ τον Πέρο Αντις στην είσοδο το αστυνομικού τμήματος με τις χειροπέδες στα χέρια!

 Pero-arrested
Σύμφωνα με όσα τονίζονται στο εν λόγω δημοσίευμα ο Σκοπιανός παίκτης των Χοκς επέδειξε επιθετική και απειλητική συμπεριφορά κατά των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος. Λέγεται μάλιστα ότι …άρπαξε έναν αστυνομικό αμέσως μετά την σύλληψη του Σεφολόσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: