moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις του Περειρα και των παικτων

Περέιρα: «Σοβαροί και με ποιότητα»

Ο Βίτορ Περέιρα ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.
Τα εύσημα στους παίκτες του για τη σοβαρότητα που έδειξαν στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου νικώντας με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη ήταν ο Βίτορ Περέιρα.
«Είμαι ικανοποιημένος. Γνωρίζαμε πως το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο, καθώς πρόκειται για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ήμασταν σοβαροί, οργανωμένοι και παίξαμε με ποιότητα. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος», δήλωσε στον OTE TV ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Διαβάστε τις δηλώσεις των παικτών μας μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ματιέ Ντοσεβί:
«Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά ήταν σίγουρα ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι απόψε ήμουν αρκετά αποτελεσματικός, όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η ομάδα. Αυτό είναι το ζητούμενο, να είμαστε όλοι αποτελεσματικοί. Να πετυχαίνουμε τα γκολ, ώστε να φτάνει η ομάδα στις νίκες τις οποίες τόσο πολύ θέλουμε».
Αλμπέρτο Μποτία:
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ήταν ένα καλό παιχνίδι από πλευράς μας. Καταφέραμε και πήραμε μία σημαντική νίκη. Ήμασταν πολύ σοβαροί στο αποψινό παιχνίδι. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά μας, για να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτή την γραμμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: