moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Το πρώτο βήμα για να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Το πρώτο βήμα για να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Η πρώτη «μάχη»…
 
Το πρώτο βήμα για να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλουν να κάνουν σήμερα ο Ηρακλής και η Skoda Ξάνθη, που έρχονται αντιμέτωποι στο Καυτανζόγλειο.
Την υπέρβαση θέλουν να κάνουν σήμερα ο Ηρακλής και η Skoda Ξάνθη, ομάδες που φέτος πραγματοποιούν αρκετά καλές πορείες στη Football League και τη Σούπερ Λίγκα, αντίστοιχα (17:00, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).
Ο «Γηραιός» που ετοιμάζεται να συμμετάσχει στα πλέι οφ για την άνοδο υποδέχεται τους Ακρίτες, οι οποίοι ακόμα έχουν μαθηματικές ελπίδες για την πρώτη πεντάδα και τη διαδικασία κατάταξης για την έξοδο στην Ευρώπη. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου το 1987 (ήττα από τον ΟΦΗ 3-1 στα πέναλτι). Από την πλευρά τους, οι Ξανθιώτες έφταναν κοντά στην πηγή, αλλά νερό δεν έχουν πιει.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στους παίκτες και τους είπε να δείξουν και πάλι τον καλό τους εαυτό, όπως έκαναν όλη τη χρονιά. Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δουλέψει αρκετά για αυτά τα παιχνίδια με τον Ηρακλή, έχοντας ζητήσει να σκοράρουν νωρίς στον αγώνα.

Οι πιθανές συνθέσεις

Ηρακλής (4-3-3): Γιαννίκγλου, Μποκουβάλας, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Πορτουλίδης, Ινζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Κάσσος και Περόνε. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Λαδάς, Καρασαλίδης, Βαλεριάνος, Ρουγκάλας, Λουκίνας, Πασάς, Τσιλιγκίρης, Τσιλιανίδης και Στραβάνης. Εκτός είναι ο Χουάντερσον που συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Skoda Ξάνθη (4-2-3-1): Κυριακίδης, Μπέρτος, Καρυπίδης, Γούτας, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Λουσέρο, Κλέιτον και Καπετάνος. Στον πάγκο θα είναι οι Αναστασόπουλος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Βασιλακάκης, Ράνος, Π. Ορφανίδης και Βάλτερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: