moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Τελικός Κ-15: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1

Τελικός Κ-15: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1


Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και την προσπάθεια τους. Ηττήθηκαν στον τελικό από τον ΠΑΟΚ με σκορ 0-1.
Την ήττα (0-1) από τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Πρωταθλήματος Super League Κ-15γνώρισε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο των "Περιβολίων" στα Χανιά, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης.
Οι "ερυθρόλευκοι" στάθηκαν πολύ καλά στον τελικό αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ και έτσι δεν επανέλαβαν την περσινή τους επιτυχία.  Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Θέου προσπάθησαν για να πάρουν και φέτος το Πρωτάθλημα και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Η ομάδα μας είναι αν και είναι μόλις δυο χρόνια μαζί έδειξε καλά στοιχεία και θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά για να προχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές στα μεγαλύτερα τμήματα της Ακαδημίας. Στόχος της Ακαδημίας μας είναι να παρέχει στα παιδιά τα εφόδια που χρειάζονται για να ανεβαίνουν συνεχώς επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερα χρήματα στην Ακαδημία του και δίνει στους ποδοσφαιριστές του την ευκαιρία να δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο!  Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να φτιάξει κλασσική ευκαιρία. Στο 20' ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ με τον Δούμτση.

Ο Γκαργκαλατζίδης σούταρε, ο Νικοπολίδης αποκρούει αλλά η μπάλα πάει στον Δούμτση ο οποίος σκοράρει. Η ομάδα τουΤάσου Θέου πίεσε από στημένες φάσεις (κόρνερ, φάουλ) αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Στο 35' ο Γαλούπης έπιασε κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός αύξησε την πίεση του και στο 55' ο Καριμπίδης κάνει σέντρα σουτ αλλά η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ παίζουν σκληρά για να κρατήσουν το σκορ αλλά στο 74' ο Ολυμπιακός μένει με 10 παίκτες λόγω της αποβολής (κόκκινη κάρτα) του Καριμπίδη.

Στο 76΄ ο Φυτόπουλος εκτελεί κόρνερ, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αποκρούει, και η μπάλα φτάνει στον Τσερκώνη με το σουτ του όμως να καταλήγει άουτ. Στο 85' οΒοϊλης είχε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ χωρίς όμως να καταφέρει να τον νικήσει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:   
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μααργαρίτης (60' Τσερκώνης), Ιτσκάρας (41' Φυτόπουλος) , Παπαδόπουλος, Ράμα, Βοΐλης, Γαλούπης, Κατσούκης (73' Χατζηπαππάς), Σουρανής (52' Καριμπίδης), Τσιριγώτης, Νεοφυτίδης.  
ΠΑΟΚ: Μαβίδης, Ευφραιμίδης, Βουτσάς, Λυρατζής, Μανιώτης, Τσιγγάρας (46' Κύρτσος), Δούμτσης (79' Κύρκου), Γαϊτανίδης, Τσαούσης, Χατζής (65' Δουλγέρης), Γκαργκαλατζίδης.

Τάσος Θέος: «Στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός της Κ-15 του Ολυμπιακού κ. Τάσος Θέος προέβη στην ακόλουθη δήλωση μετά από το τέλος του αγώνα στα Χανιά μ’ αντίπαλο τον ΠΑΟΚ
"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και για το ήθος τους. Παρόλο που μας στεναχώρησε που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ τα παιδιά αγωνίστηκαν όπως είχαμε πει και κυριάρχησαν και στο 1ο και στο 2ο ημίχρονο. Απλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις φάσεις που δημιουργήσαμε.
Φυσικά ξέρουμε ότι σ’ αυτές τις ηλικίες παίζει μεγάλο ρόλο ποιος θα προηγηθεί στο σκορ. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά και όλα ήταν υπέρ μας. Κερδίσαμε έξι κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Πληρώσαμε μια αδράνεια στην άμυνα μας και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.
Όσοι είδαν το παιχνίδι στο γήπεδο αλλά και από την τηλεόραση κατάλαβαν πως μέσα στο γήπεδο υπήρχε ειδικά στο 2ο ημίχρονο, μόνο μια ομάδα, ο Ολυμπιακός. Παίξαμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, πίεσης και ανεβάσαμε ψηλά την ομάδα μας. Σ αυτά τα παιχνίδια πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι προπονητές που ασχολούμαστε με τα τμήματα υποδομής και αυτές τις ηλικίες,  πως δεν είναι αυτοσκοπός το αποτέλεσμα.
Αυτό το είδαμε από τον αντίπαλο στο 2ο ημίχρονο, ο οποίος  δεν προσπάθησε να παίξει κάνοντας συνεχώς καθυστερήσεις. Εμείς ως Ολυμπιακός δεν θα μπούμε ποτέ σ’ αυτό τρόπο σκέψης. Μαθαίνουμε  στα παιδιά να παίζουν με σωστό τρόπο.  Σ’ αυτό το κομμάτι τα παιδιά σήμερα είναι οι νικητές. Μόνο έτσι θα βελτιωθούν και θα έχουν ελπίδες να χτυπήσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας.
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα. Που βοηθά αυτά τα παιδιά να γίνουν καλύτεροι παίκτες και χαρακτήρες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας χειροκρότησε γιατί κατάλαβε την προσπάθεια και το πάθος των παιδιών  για την φανέλα. Αυτά τα παιδιά  γνωρίζουν σε ποια ομάδα βρίσκονται και ξέρουν την βαρύτητα της φανέλας που φορούν.
Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι άσχετα με την παρουσία των φιλάθλων εμείς πρέπει να εκπαιδεύουμε τα παιδιά να μην ασχολούνται με την κερκίδα αλλά μόνο με όσα συμβαίνουν μέσα στο γήπεδο. Αυτή η εμφάνιση για το συγκεκριμένο γκρουπ μας είναι παρακαταθήκη για το μέλλον"

Δεν υπάρχουν σχόλια: