moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Η Ελληνικη τυφλη Δικαιοσυνη το ΣΚΑΙ και η Πρασινη Εισαγγελια

Η Ελληνικη τυφλη Δικαιοσυνη το ΣΚΑΙ και η Πρασινη Εισαγγελια 

Διερευσε λεει το πορισμα του Εισαγγελεα  Αριστείδη Κορέα και μονο στην εκπομπη του ΣΚΑΙ Δικη της Δευτερας του γνωστου Κυριακου Θωμαιδη οπου και οι πετρες γνωριζουν οτι λειτουργει για τον αφεντικουλη του τον Γιαννη Αλαφουζο που τυγχανει να ειναι και...προεδρος του Παναθηναικου.
Και αναδημοσιευεται παρανομως και ιδιαιτερα απο τα φιλικα προσκειμενα media στον Παναθηναικο και του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου με σκοπο να πληξουν τον Ολυμπιακο και τον Βαγγελη Μαρινακη.

Νομιζετε πως κοιμομαστε και οτι θα μεινουμε απραγποι σε ολη αυτην την ενορχηστρωμενη συνεργασια Δικαιοσυνης-Παναθηναικου -ΣΚΑΙ? Κανετε μεγαλο λαθος...
Και τι ειναι το πορισμα του Εισαγγελεα να διαρρεει απο εδω και απο εκει? καζανακι τουαλετας που τρυπησε?
Ποιος το εδωσε στον Κυριακο Θωμαιδη και με ποια ιδιοτητα το ΣΚΑΙ που τυγχανει ο ιδιοκτητης του να ειναι και...προεδρος του Παναθηναικου και μισητος εχθρος του Ολυμπιακου ?
Φροντισε βλεπετε η Εισαγγελεια να αρει το απορητο του περιεχομενου του πορισματος για την..επικονωνια οπως το αποκαλει ,ετσι για να φαινεται νομιμη η δημοσιευση του απο το συγκεκριμενο ΜΜΕ που φροντισε και το πηρε πρωτο απο ολα τα αλλα ΜΜΕ.
Απο κει να καταλαβετε ποσο χωμενοι ειναι στις εκαστοτε Κυβερνησεις αυτου το τοπου ο Παναθηναικος τα Media  του και χρησιμοποιουν σαν εργαλεια τους ακομα και τις...Μυστικες Υπηρεσιας αυτης της χωρας.
Ο Κυριακος Θωμαιδης μας ενημερωνε συχνα-πυκνα απο το blog  για τα ...τσουναμια με τις εξελιξεις στο Ελληνικο ποδοσφαιρο με κασετες απο τους υπερκοριους της ΕΥΠ.
Ναι καλα καταλαβατε...απο την ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
Αν εχει την δυνατοτητα να παιρνει απο την ΕΥΠ ηχογραφημενα ντοκουμεντα και να τα παρουσιαζει στο blog του αλλα και στην εκπομπη του στο ΣΚΑΙ τοτε ποσο ευκολο μπορει να ειναι να ζητησει απο την εκαστοτε Κυβερνηση να επειλεγει ενας συγκεκριμενος Εισαγγελεας με φιλοπαναθηναικα συναισθηματα  για να βγαλει τα δικα του πορισματα που δεν αποδεικνυουν τιποτε απολυτως


Για να καταλαβει καποιος τι σημαινει πορισμα του Εισαγγελεα και ποσο σημαντικο ειναι και αυτο αλλα και η μυστικοτητα που πρεπει να υπαρχει για αυτο...
Ειναι το πορισμα που βγαζει για οποιαδηποτε υποθεση ο εκαστοτε Εισαγγελεας για να απαγγελθουν η οχι κατηγοριες στους εμπλεκομενους.
Αν διαρρεουν ετσι τα πορισματα αποκλειστικα και μονο στους αντιπαλους των εμπλεκομενων τοτε δεν μιλαμε για Δικαιοσυνη αλλα για μπουρδελο...δυστυχως!
Για Δικαιοσυνη που ειναι υποχειριο συγκεκριμενων ανθρωπων και συμφεροντων που σκοπο εχουν να πληξουν προσωπα και καταστασεις.
Η κυκλοφορια και η αναδημοσιευση ειναι παρανομη απο οποιονδηποτε γιαυτο και δεν την δημοσιευω,γιατι εγω δεν ειμαι ο...Θωμαιδης,εμενα θα με στειλουν στην μπουζου γιαυτο.
Το εχω το πορισμα Κορεα στην κατοχη μου και το διαβασα προσεκτικα ολο και το συμπερασμα ειναι το εξης...
Ο Κορεας συμπεραινει απο αμφισβητουμενες συνομιλιες την εμπλοκη του Βαγγελη Μαρινακη για ενταξη σε γκληματικη οργανωση και διευθυνση αυτης κατα συνηθεια και κατα επαγγελμα,ηθικη αυτουργια σε απειλη βλαβης προσωπου και ηθικη αυτουργια σε ...εκρηξη
Σε ηθικη αυτουργια και κατα συναυτουργια κατα εξακολουθησιν σε δωροληψια-δωροδοκια .
Εγω επειδη το διαβασα ολο το πορισμα σας λεω αυτο και μονο...
Σε κανενα σημειο δεν αποδεικνυεται  η εμπλοκη του Βαγγελη Μαρινακη σε ολα αυτα και αυτα ολα ειναι τα...συμπερασματα του...Κορεα και κανενος αλλου.
Μολις αυτο το συμπερασμα παει στο Δικαστηριο για να δικαστει θα πεσουν οι κατηγοριες απο το πορισμα και τα συμπερασματα Κορεα εν ριπη οφθαλμου, εκτος βεβαια αν και ο Δικαστης που θα εκδικασει αυτην την υποθεση εχει...φιλοπαναθηναικα συναισθηματα.
Οποιος παντως το διαβασει αυτο και μονο θα βγαλει συμπερασμα...
Δεν αποδεικνυεται πουθενα οτι ο Βαγγελης Μαρινακης εμπλεκεται σε ολα αυτα και ειναι ολα συμπαρασματα του Κορεα.
Ποιος ειναι ο Εισαγγελεας Κορεας?
Για να δειτε ποσο αμεροληπτος μπορει να ειναι ο Εισαγγελεας Κορεας και το αν θα επρεπε να ειχε επιλεγει αυτος για να συμπερανει το αν ειναι εμπλεκομενος ο Βαγγελης Μαρινακης η οχι και το ποσο αντικειμενικοι και αμεροληπτοι ειναι αυτοι που τον διορισαν,δειτε εδω...
 Υπο εντονη αμβισβητηση ο Κορεας
Ειναι το αρθρο του  http://www.newsbomb.gr/ και αναφερει την εμπλοκη του Εισαγγελεα Κορεα στην υποθεση του σκανδαλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου οπου επιχειρησε να βαλει την υποθεση στο αρχειο και να μην δικαστει ο πρωην προεδρος του Παναθηναικου Αγγελος Φιλιπιδης οπου ειχει τοτε αφεθει ελευθερος με εγγυηση και περιοριστικους ορους  απο την..τυφλη Δικαιοσυνη και εφυγε στο εξωτερικο και εκαναν αμαν για να τον εντοπισουν οι Ελληνικες Αρχες και η...Ιντερπολ
Ελευθερος με εγγυηση ο Φιλιπιδης
Αυτος λοπον ειναι ο Εισαγγελεα; Κορεας που διαχειριζεται την υποθεση αυτη που με τα συμπερασματα του προσπαθει να πληξει το κυρος ανθρωπων και συνειδησεων και να απαγγελθουν κατηγοριες απο συνομιλιες που δεν αποδεικνυουν τιποτε απο αυτα τα...φιλοπαναθηναικα συμπερασματα του.
Ποιος τον διορισε τον Κορεα στην υποθεση αυτη ενω ολοι γνωριζαν οτι εχει φιλοπαναθηναικα συναισθηματα και οτι ειχε προχωρησει σε αξιοποινη πραξη να καταχωρηθει στο αρχειο η υποθεση του σκανδαλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου?
Ποιος αλλος? Η Κυβερνηση Παπανδρεου και Σαμαρα...
Και τωρα? τι θα κανει αυτη η Κυβερνηση για τον αμφισβητουμενο αυτον Εισαγγελεα?
Θα λαβει σοβαρα υποψιν του ο Υφ.Αθλητισμου Σταυρος Κοντονης (οπαδος του Παναθηναικου) και θα πραξει αντικειμενικα και αμεροληπτα οτι ο συγκεκριμενος Εισαγγελεας που προσπαθησε να καλυψει το σκανδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για λογαριασμο του πρωην προεδρου του Παναθηναικου Αγγελου Φιλιπιδη?
Η θα το αφησει να περασι ντουκου?
Τιποτε απολυτως δεν θα κανει...
Θα πεταξει την συνηθισμενη ατακα...να αφησουμε την Δικαιοσυνη να πραξει το καθηκον της και παπαλα...
Τωρα αν θιγονται υπολειψεις προσωπα και ταστασεις δεν τρεχει τιποτε...αφου ειναι ερυθρολευκα ολα καλα.
Στο πορισμα αυτο που εχει στηριχτει στις ερευνες των προηγουμενων Εισαγγελεων για παραδειγμα της Ποπης Παπανδρεου  οπου επαιρνε εντολες αποο την Κυβερνηση Παπανδρεου του Γιωργακη ντε...
Πουθενα δεν υπαρχει το ονομα του Νικολα Πατερα προεδρο του Παναθηναικου τοτε και Προεδρο της Super League που ειχε κλειθει να καταθεσει ως....μαρτυρας ενω υπηρχαν μαγνητοφωνημενες συνομιλιες γιαυτον απο την ΕΥΠ και το στησιμο της αναμετρησης Ξανθη-Παο δεν εφτασε ποτε στην τυφλη Δικαιοσυνη για να δικαστει ουτε ποτε βγηκε κανενα πορισμα για αυτον απο κανενα Εισαγγελεα.
Πριν λιγους μηνες ειχε καταθεσει στην υποθεση του φυλακισμενου Μακη Ψωμιαδη ως..μαρτυρας ενω υπηρχει μαγνητοφωνημενη συνομιλια γιαυτον αλλα δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε ως τεκμηριο η σαν ενδειξη εμπλοκης του σε ..εγκληματικη οργανωση.
Δεν ειναι βλεπετε ο..Μαρινακης.
Μαγνητοφωνημενη συνομιλια Πατερα-Καταθεση στον Ανακριτη
Απο κει και υστερα να καταλαβετε ποσο ...τυφλη ειναι η Ελληνικη Δικαιοσυνη και ποσο αμεροληπτα λειτουργει.
Συμπεραινει αναλογα τις προτιμησεις της εκαστοτε Κυβερνησης και των ψηφοθηρικων συμφεροντων της,αρει τα πορισμτα και οι πρωτοι που τα παιρνουν ειναι οι..δημοσιογραφοι και το καναλι ΣΚΑΙ στην συγκεκριμενη περιπτωση δειχνοντας προτιμηση στο συγκεκριμενο MME και τον ιδιοκτητη του Γιαννη Αλαφουζο τυγχανει να ειναι και...προεδρος του Παναθηναικου.
Τα συμπερασματα δικα σας...η υποθεση αυτη θα τραβηξει πολυ στα Δικαστηρια και θα αποκαλυφθει εαν και εφοσον ειναι ενοχος ο προεδρος του Ολυμπιακου Βαγγελης Μαρινακης.
Εμεις εδω δεν κοιμομαστε..ειμαστε σε επαγρυπνηση και παρακολουθουμε την υποθεση απο τοτε που ξεκινησε με ενδιαφερον και θελουμε να λειτουργει αμεροπληπτα η Δικαιοσυνη με αμεροληπτους και αντικειμενικους λειτουργους και οχι φιλικα προσκειμενους σε συγκεκριμενο ιδιοκτητη ομαδας και media με σκοπο να πληξει ανθρωπους και συνειδησεις για ψηφοθηρικους λογους της εκαστοτε Κυβερνησης και των ψηφοθηρικων συμφεροντων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: