moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Προτεραιότητα για εισιτήρια στα playoffs οσοι πανε με Νίζνι στο ΣΕΦ

Προτεραιότητα για εισιτήρια στα playoffs οσοι πανε με Νίζνι στο ΣΕΦ


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια για το ματς κόντρα στη Νίζνι, θα έχουν και προτεραιότητα για εκείνα που θα δώσουν στο ΣΕΦ οι Πειραιώτες για τα playoffs της Euroleague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν ή έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα με τη NIZHNΥ NOVGOROD την Μ. Παρασκευή 10.4 στις 18.00 μμ, θα έχουν προτεραιότητα απόκτησης εισιτηρίου για τον πρώτο και πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας μας για τη φάση των Play offs της Euroleague ο οποίος θα διεξαχθεί την εβδομάδα 19-23 Απριλίου.

Τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. θα είναι ανοικτά, αποκλειστικά για αυτό το λόγο, την Τρίτη του Πάσχα 14 Απριλίου και την Τετάρτη του Πάσχα 15 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο, προσκομίζοντας το απόκομμα του εισιτηρίου με τη NIZHNΥ για να εξασφαλίσουν έτσι την παρουσία τους στο μεγάλο αυτό αγώνα, προς το Final Four της Μαδρίτης!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: