moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Πήραν το δώρο τους οι MVP του Ολυμπιακού (video)

Πήραν το δώρο τους οι MVP του Ολυμπιακού (video)

Πήραν το δώρο τους οι MVP του Ολυμπιακού (video)
Πριν την κατάκτηση του Κυπέλλου οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Α1 βόλεϊ γυναικών. Οι Νέσοβιτς και Βέσοβιτς αναδείχτηκαν MVP των τελευταίων ντέρμπι και παρέλαβαν το δώρο τους απ’ την ΕΟΠΕ.
Το ξεχωριστό δώρο της ΕΟΠΕ για τις αθλήτριες που αναδείχτηκαν MVP κατά τη διάρκεια της Α1 βόλεϊ γυναικών απόλαυσαν οι Ιβάνα Νέσοβιτς και Γιοβάνα Βέσοβιτς.
Οι δύο αθλήτριες αναδείχτηκαν κορυφαίες παίκτριες της αγωνιστικής στα ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα σε Παναθηναϊκό (16η αγωνιστική) και Πανναξιακό (20η αγωνιστική) και επισκέφτηκαν το «Ioannis Hair & Beauty team», αφήνοντας για λίγο στην άκρη την προετοιμασία τους για τα πλέι οφ.

«Συγκρίνοντας τη ζωή στην Αθήνα με τις άλλες πόλεις και χώρες που έχω βρεθεί μπορώ να πω είναι ότι πολύ πιο όμορφη γιατί έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Η θάλασσα, ο καιρός το φαγητό όλα είναι τέλεια», είπε η Νέσοβιτς κι αναφερόμενη στα αγωνιστικά ζητήματα συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για το Κύπελλο. Το αξίζαμε γιατί δουλέψαμε σκληρά και το χάρηκα περισσότερο γιατί ήρθα στη μέση της χρονιάς και μπόρεσα να προσαρμοστώ γρήγορα. Το χαρήκαμε, το πανηγυρίσαμε αλλά το ξεχάσαμε ήδη γιατί έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε κι αυτόν τον τίτλο».

Όσον αφορά την εμπειρία της στο «Ioannis Hair & Beauty team» η διαγώνια του Ολυμπιακού δήλωσε κατενθουσιασμένη.

«Είναι φοβερό το δώρο της Ομοσπονδίας γιατί κανείς δεν έχει συνδέσει την ομορφιά με τα σπορ. Είμαστε αθλήτριες αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε γυναίκες και μας αρέσει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Γιόβανα Βέσοβιτς η οποία παρά το πιεστικό πρόγραμμα παραδέχθηκε πως: «όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο επισκεπτόμαστε διάφορα σημεία της πόλης, κυρίως ιστορικά μνημεία και η αλήθεια είναι ότι η Αθήνα έχει πολλά μέρει για να δεις».

Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν «η επίτευξη του πρώτου στόχου της χρονιάς κι είμαστε χαρούμενες που τα καταφέραμε, αλλά παράλληλα ήταν και η καλύτερη τονωτική ένεση εν όψει των πλέι οφς».

Το ίδιο τονωτικό όμως ήταν και το δώρο της ως MVP. «Όλα εδώ ήταν πολύ όμορφα κι απόλαυσα πιο πολύ το μασάζ στα μαλλιά. Είναι μια εξαιρετική ιδέα και ευχαριστούμε την Ομοσπονδία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: