moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Απαλλαγή Μαρινάκη για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια

Απαλλαγή Μαρινάκη για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια


Εκτός των 90 για τους οποίους εισηγήθηκε ο εισαγγελέας Εφετών να παραπεμφθούν σε δίκη για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Οταν εγραφα χτες στο Piraeus Planet oτι απο αυτα που διαβασα στο περιβοητο πορισμα Κορεα  δεν αποδεικνυεται εμπλοκη του προεδρου του Ολυμπιακου Βαγγελη Μαρινακη καποιοι μου ελεγαν  τα δικα τους.

Επιβεβαιωνομαι λοιπον απο το δημοσιευμα του Goal και η ολοκληρωτικη επιβεβαιωση θα ερθει οταν η πρόταση του εισαγγελέα δοθει στους δικηγόρους των κατηγορούμενων σημερα Μεγαλη Τετάρτη  αλλιώς θα πάει για μετά το Πάσχα.
Δειτε ιδιοις ομασι τι δημοσιευσε το Piraeus Planet και οταν παρα πολλοι λουφαξαν η ντραπηκαν η απλα περιμεναν τις εξελιξεις για να γραψουν κατι...
Οσον αφορα το ΣΚΑΙ αλλα και αλλα πρασινα media  ειχαν ηδη καταδικασει τον Βαγελλη Μαρινακη αλλα παλι ξεβρακωθηκαν....
Η Ελληνικη τυφλη Δικαιοσυνη το ΣΚΑΙ και η Πρασινη Εισαγγελια
Σύμφωνα λοιπον με το δημοσίευμα του Goal, το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού απουσιάζει από τους 90 κατηγορούμενους (σε σύνολο 164) που ο εισαγγελέας Εφετών προτείνει να παραπεμφθούν σε δίκη για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια, γνωστή και ως «coriopolis». 
Η τελική απόφαση θα ληφθεί από το Συμβούλιο Εφετών.
Η πρόταση του εισαγγελέα δεν δόθηκε στους δικηγόρους των κατηγορούμενων την Τρίτη, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί την Τετάρτη, αλλιώς θα πάει για μετά το Πάσχα.
Εμεις εδω θα ειμαστε, θα παρακολουθουμε τις εξελιξεις και οταν δημοσιευτει το σκεπτικο της απαλαγης του Βαγγελη Μαρινακη θα σας το δημοισευσουμε .
Αλλη φορα να μην βιαζεστε να καταδικασετε καποιον πριν ακομα κριθει ενοχος...σπασατε ακομα μια φορα τα μουτρα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: