moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Πρώτος ημιτελικός με την ΑΕΚ

Πρώτος ημιτελικός με την ΑΕΚ


Ανοίγει η αυλαία των play off του πρωταθλήματος τη Μεγάλη Τετάρτη (8/4, 18:00) για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.
Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Αγρίνιο, για πέμπτη διαδοχική φορά, οι υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, συνεχίζονται με την έναρξη των play off.
Οι ερυθρόλευκες υποδέχονται την ΑΕΚ στο Ρέντη, τη Μεγάλη Τετάρτη (8/4, 18:00, Novasports3) στο πρώτο παιχνίδι της σειράς που κρίνεται στις δυο νίκες.

Η δεύτερη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 16 Απριλίου εκτός έδρας.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιάννη Νικολάκη, καθώς η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.

"Τώρα ξεκινάνε οι πιο σημαντικοί αγώνες της χρονιάς" 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης. δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ:

"Τώρα ξεκινάνε οι πιο σημαντικοί αγώνες της χρονιάς με τα play off τα οποία κρίνουν τον πρωταθλητή. Σε αυτές τις αναμετρήσεις πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Αφήνουμε πίσω την κατάκτηση του Κυπέλλου και επικεντρωνόμαστε σε αυτά τα παιχνίδια. Αρχής γενομένης από αυτό με την ΑΕΚ στο οποίο περιμένω να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι και πολύ δυνατοί, με πάθος και με μοναδικό στόχο τη νίκη. Αυτό που έχουμε δείξει δηλαδή σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Το κάθε ματς το βλέπουμε σαν τελικό και πρώτα θέλουμε να αφιερωθούμε στα ματς με την ΑΕΚ και από κει και πέρα βλέπουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: