moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

"Σεναριο"Γκουρκούφ για Ολυμπιακό (video)

"Σεναριο"Γκουρκούφ για Ολυμπιακό (video)


Ο σπουδαίος Γάλλος μεσοεπιθετικός της Λιόν, Γιοάν Γκουργκούφ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν πρόσφατα οι άνθρωποι της διοίκησης των ερυθρολεύκων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός το φετινό καλοκαίρι θα επιδιώξει να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας με τέσσερις-πέντε πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.
Και αναμφίβολα, ο 29χρονος (11/7/1986) Γάλλος μεσοεπιθετικός, Γιοάν Γκουρκούφ, μπορεί να ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο των Πρωταθλητών Ελλάδας.
Και αναφερόμαστε στον σπουδαίο Γάλλο μεσοεπιθετικό, Γιοάν Γκουρκούφ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή της Λιόν, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Μάλιστα, το κείμενο αναφέρει πως υπάρχουν δελεαστικές οικονομικές προτάσεις για τον παίκτη, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Τουρκία.

Πέρα από το όνομα του Ολυμπιακού, στο κείμενο γίνεται αναφορά και για άλλες ομάδες, όπως για την Κρίσταλ Πάλας και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, οι οποίες έχουν εξετάσει την περίπτωση του 29χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ρεν (2003-2006), Μίλαν (2006-2009) και Μπορντό. Μάλιστα, την σεζόν 2009-2010 αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Champions League, όντας ποδοσφαιριστής της Μπορντό.

Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση μεσοεπιθετικού, από το πάνω ράφι, και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σούπερ-σταρ στην καριέρα του, αλλά τον πήγαν πίσω οι αρκετοί τραυματισμοί που αντιμετώπισε. Πλέον, όμως, έχει ξεπεράσει τα προβλήματα του και έχει επιστρέψει υγιής.

Στα νιάτα του, μάλιστα, οι Γάλλοι είχαν την αισιοδοξία πως μπορούσε να εξελιχθεί στον επόμενο Ζινεντίν Ζιντάν, κάνοντας και συγκρίσεις με τον θρυλικό ποδοσφαιριστή. Σπουδαίος οργανωτής, με τεχνική κατάρτιση υψηλού επιπέδου και με τρομερή αντίληψη. Έχει καλό δεξί πόδι και ευχέρεια τόσο στα να δημιουργεί, όσο και στο να σκοράρει.

Μόνο τυχαίο δεν είναι πάντως το γεγονός πως ακούμε συχνά ονόματα από την γαλλική αγορά. Άλλωστε, οι Πιέρ Ισά (Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός) και Κριστιάν Καρεμπέ (Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης των ερυθρολεύκων), είναι άριστοι γνώστες του πρωταθλήματος και έχουν τις γνωριμίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: