moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μόνο νίκη με Προ Ρέκο

Μόνο νίκη με Προ Ρέκο

Μόνο νίκη με Προ Ρέκο
Μόνο τη νίκη θέλει την Τετάρτη στις 20:00 ο Ολυμπιακός στον Πειραιά κόντρα στην Προ Ρέκο, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών, ώστε να ελπίζει για πρόκριση στην εξάδα.
 Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται δυο νίκες στα τρία παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων και κάποιο συνδυασμό αποτελεσμάτων, αρχής γενομένης από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ιταλική ομάδα.
Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε πως: «Η προσοχή μας είναι στραμμένη εδώ και μέρες στο ματς με την Προ Ρέκο. Σίγουρα, έχουμε μια αποστολή ιδιαίτερα δύσκολη με την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, που είναι αήττητη μέχρι στιγμής και στους δυο ομίλους. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε, αν τα καταφέρουμε, να ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια».

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος συμπλήρωσε πως
: «Είμαστε στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με την Προ Ρέκο. Σίγουρα, από την αρχή δεν θέλαμε από το συγκεκριμένο ματς να κριθεί το αν θα περάσουμε στο Final 6, αλλά τα αποτελέσματά μας στον όμιλο καθιστούν πλέον τη νίκη μονόδρομο για εμάς. Στην Ιταλία είχαμε παίξει καλά μέσα στην έδρα της Προ Ρέκο.

Στη δική μας έδρα δεν φοβόμαστε κανέναν, σίγουρα σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, που μπορεί να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά δεν χαλαρώνει σε καμία περίπτωση. Εννοείται ότι, από την πλευρά, της η Προ Ρέκο θα έρθει για να μας νικήσει, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, γιατί μόνο έτσι μπορείς να κοντράρεις αυτή την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: