moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Έσπασαν τον «Γαλανόλευκο Φάρο» (pics&video)

Έσπασαν τον «Γαλανόλευκο Φάρο» (pics&video)

Ζημίες στο μουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου, του συνδέσμου φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδας, προκάλεσαν αναρχικοί το βράδυ της Τετάρτης στα Χανιά!

Έσπασαν τον «Γαλανόλευκο Φάρο» (pics-vid)
Σοβαρές ζημιές στο μουσείο της Εθνικής Ελλάδας, του Γαλανόλευκου Φάρου, στα Χανιά προκάλεσε μία ομάδα διαδηλωτών το βράδυ της Τετάρτης.
Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Νίκος Φλέκκας, πρόκειται για αναρχικούς, οι οποίοι έσπασαν το μουσείο, επειδή υπήρχαν τα σύμβολα της Ελλάδας!

inner

«Αυτό που έγινε το θεωρώ τραγικό. Επειδή υπάρχει η ελληνική σημαία, οι αναρχικοί – που δεν τους ελέγχει κανείς – να έρχονται και να τα σπάνε και να φεύγουν. Δεν γίνονται πουθενά αυτά. Τα παιδιά μου που ήταν δίπλα έπαθαν σοκ. Ήταν πενήντα άτομα και δύο από αυτούς έβγαλαν ρόπαλα και έσπασαν τις βιτρίνες. Μπράβο τους! Αυτή είναι η Ελλάδα μας. Επειδή υπάρχει η ελληνική σημαία στο μουσείο και είναι το μουσείο της Εθνικής Ελλάδας κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να γράφουν και να το σπάνε», δήλωσε ο κ. Φλέκκας στον FlashNews.

inner

Δείτε το βίντεο
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: