moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Πειθαρχική δίωξη σε Περέιρα και Κασάμι

Πειθαρχική δίωξη σε Περέιρα και Κασάμι

Στους Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι άσκησε πειθαρχική δίωξη ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος για όσα έγιναν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Πειθαρχική δίωξη σε Περέιρα και Κασάμι

Στους Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι άσκησε πειθαρχική δίωξη ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος για όσα έγιναν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση ο προπονητής και ο ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων διώκονται "για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 26 παρ. 1-4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014(αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ολυμπιακός της 11/3/2015)".
Οι δύο άνδρες καλούνται να απολογηθούν για τη συμπεριφορά τους μετά το τέρμα το οποίο πέτυχε ο Χάρα στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης.
Οι ποινές που προβλέπονται με βάση τη συγκεκριμένη πειθαρχική δίωξη, είναι χρηματικά πρόστιμα έως 10.000 ευρώ για τα δύο πρόσωπα αλλά και για την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: