moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό

Πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό


Απέναντι στον Παναθηναϊκό αρχίζει την Παρασκευή (27/3) τους αγώνες της στο "Nike Premier Cup" η Κ-15 του Ολυμπιακού.
Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τον τελικό του Πρωταθλήματος Super League Κ-15 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στα Χανιά, η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσει δυνατή προετοιμασία συμμετέχοντας το τριήμερο (27-29/3) στους αγώνες του "Nike Premier Cup".

Η ομάδα του Τάσου Θέου, που είναι στον Α' όμιλο του τουρνουά μαζί με τον Παναθηναϊκό, τον Υμηττό, τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, αρχίζει τους αγώνες της στη Βούλα την Παρασκευή (27/3) στις 17:00 απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια αγωνίζεται με τον Υμηττό (27/3, 19:00), με τον ΠΑΣ Γιάννενα (28/3, 10:00) και με τον Απόλλωνα Σμύρνης (28/3, 12:00).
Το Σάββατο (28/3) θα διεξαχθούν και οι ημιτελικοί, ενώ για την Κυριακή (29/3, 13:00) έχει προγραμματιστεί ο τελικός. Στο Β' όμιλο συμμετέχει η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος Αθηνών, η Juventus, η Μικτή ΕΠΣΑΝΑ και ο Πανιώνιος.
Ο νικητής του τουρνουά της Ελλάδας θα συνεχίσει τους αγώνες του στο "Nike Premier Cup" στη Δανία στις αρχές Μαΐου απέναντι σε άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.
Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Τάσος Θέος, μιλώντας για τους αγώνες τόνισε: "Για τον Ολυμπιακό αυτά τα παιχνίδια θα είναι καλό τεστ για τον μεγάλο τελικό με τον ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα. Το μυαλό μας είναι εκεί. Μέσα από αυτό το τουρνουά θέλουμε να δοκιμάσουμε όλους τους παίκτες μας και να βγάλουμε συμπεράσματα. Φυσικά θα θέλαμε και την  πρώτη θέση και την  πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: