moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

"Χόρτασαν" Ολυμπιακό

"Χόρτασαν" Ολυμπιακό


Ολυμπιακό... διήμερο για τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού στη Βέροια με εκδρομή στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στο Μουσείο!

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαρτίου η Σχολή του Ολυμπιακού από τη Βέροια.

 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής μαζί με τους προπονητές τους "χόρτασαν" Ολυμπιακό, αφού κατά την επίσκεψή τους στην Αθήνα, έπαιξαν φιλικά παιχνίδια με τις Σχολές του Θρύλου από το Ρέντη, το Καραϊσκάκη (στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη!) και τη Βάρη, ενώ παρακολούθησαν και τον αγώνα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

 

Το διήμερο περιελάμβανε επίσκεψη και στο Μουσείο του Ολυμπιακού, ενώ έξι τυχερά παιδιά της Σχολής συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Κέρκυρα.
Το επίπεδο των ομάδων της Σχολής του Ολυμπιακού στη Βέροια ήταν πολύ καλό και απέσπασαν συγχαρητήρια τόσο από τους προπονητές των Σχολών του συλλόγου όσο και από τον επικεφαλής του Δικτύου κ. Βασίλη Νάνο.



Ο επικεφαλής της αποστολής της Σχολής της Βέροιας κ. Νίκος Γκόγκος ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την φιλοξενία, ενώ τα παιδιά που έζησαν ένα όνειρο ζωής ζήτησαν από τους προπονητές τους να επισκεφτούν ξανά την Αθήνα και το "Γ. Καραϊσκάκης".

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα μέλη της αποστολής της Σχολής της Βέροιας χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" όταν στο ημίχρονο του αγώνα με την Κέρκυρα υπήρξε ενημέρωση για την παρουσία της στις εξέδρες.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: