moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΚΑΕ Ολυμπιακός:«Let’ s Do it»!

ΚΑΕ Ολυμπιακός:«Let’ s Do it»!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για άλλη μία φορά έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο, ανακοινώνοντας την εφαρμογή ενός νέου προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς, το «Let’ s Do it!».

«Let’ s Do it»!
Την εφαρμογή ενός νέου προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς, με όνομα «Let’ s Do it!», ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Ο κύριος στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η κατασκευή και διαμόρφωση μία ειδικής πολυμορφικής αίθουσας στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της, ανακοινώνει την εφαρμογή ενός νέου προγράμματος Κοινωνικής Προσφοράς, το ‘’Let’s Do it!’’.

Ο κύριος στόχος αυτού του προγράμματος είναι η κατασκευή και διαμόρφωση μιας ειδικής πολυμορφικής αίθουσας δημιουργίας και εκπαίδευσης στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Δημητρίου, το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα “ONE TEAM” της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με την Euroleague.

Ο χώρος αυτός είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος πολυμορφικός χώρος για την εκπαίδευση των παιδιών σε καθημερινές βασικές δεξιότητες. Διαθέτει αίθουσα εκτόνωσης, αίθουσα ψυχικής ηρεμίας και ισορροπίας για την κινητοποίηση των αισθήσεων, βιώνοντας ένα είδος εμπειρίας και εκπαίδευσης ώστε τα παιδιά να γίνουν λειτουργικά και αυτοεξυπηρετούμενα.

Μέσα από τη συγκεκριμένη εκπαίδευση ο στόχος είναι να επέλθει η βελτίωση στη συμπεριφορά των παιδιών ώστε με όσα ερεθίσματα δέχονται να εντάσσονται ομαλά στο κοινωνικό σύνολο και να μαθαίνουν να διαχειρίζονται την εσωτερική τους ένταση.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αναπτύσσει με διάφορους τρόπους δραστηριότητα για την εκπλήρωση του σκοπού και την συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για την κατασκευή αυτού του χώρου και ο στόχος είναι μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Για όσους φιλάθλους επιθυμούν να προσφέρουν σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενώ κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν σημεία συγκέντρωσης χρημάτων στις Θύρες VIP, 1,2,3 και 7 και 8.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν μια σειρά απο ενέργειες και δράσεις στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: