moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Οταν οι νομοι λειτουργουν για ολους το ιδιο κυριε Κοντονη...(video)

Οταν οι νομοι λειτουργουν για ολους το ιδιο κυριε Κοντονη...(video)


Οταν οι νομοι λειτουργουν για ολους το ιδιο και χωρις διακρισεις και πελατειακες σχεσεις με την πολιτικικη εξουσια με την εκαστοτε Κυβερνηση τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Οταν ομως οι νομοι παυουν να ισχυουν για καποιους αλλα ισχυουν μονο για καποιους αλλους και η Πολιτεια λειτουργει επιλεκτικα και στηριζει μονο αυτους που εχει πελατειακες σχεσεις τοτε ειναι σιγουρο πως αυτο το αμοιρο Ελληνικο ποδοσφαιρο δεν θα φτασει ποτε πουθενα,αλλα θα υποβαθμιζεται καθημερινα μεχρι τον αφανισμο του.
Αυτο συμφερει μονο αυτους που εχουν επενδυσει στο τιποτε να διακοπει το Πρωταθλημα και να αποχωρησουν οι ομαδες απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις εως οτου αυτοι ξανασταθουν στα ποδια τους ,και ο μονος χαμενος σε αυτην την ιστορια ειναι ο Ολυμπιακος που πρωτοστατει στην Ευρωπη.
Δυστυχως αποτι φαινεται δεν προκειται να αλλαξει τιποτε και ο Υφ.Αθλητισμου απλα υπαρχει και προσπαθει με σπασμωδικες κινησεις να βαλει στο ιδιο τσουβαλι ολες τις ομαδες διακοπτωντας την διοργανωση αλλα αφηνοντας ατιμωρητους αυτους που πραγματικα φταινε για την καταντια αυτη.
Αντιθετα με την Ελλαδα,στην Αγγλια αυτοι που παραβαινουν τον νομο τιμωρουνται και μαλιστα αυστηρα κυριε Κοντονη....
Πέντε οπαδοί της Τσέλσι που κατηγορούνται για ρατσιστική επίθεση πριν το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκαν την Τετάρτη στο δικαστήριο. Κινδυνεύουν μέχρι και με 10 χρόνια αποχής από τα γήπεδα!
Αυτες ειναι οι τιμωριες που πρεπει να επιβαλονται σε οσους παραβαινουν τους νομους κυριε Κοντονη...
Και πλεον φαινεται ξεκαθαρα οτι λειτουργεις προστατευοντας την αγαπημενη σου ομαδα υποθαλπωντας τους παραβατες με το ανταλαγμα της ψηφοθηριας,οχι κατι αγνωστο σε μας  το ιδιο εκαναν και οι προηγουμενοι απο σενα.
Για παραδειγμα ,επειδη οταν εδω στον Πειραικο Πλανητη γραφουμε κατι το στηριζουμε με αποδειξεις και με στοιχεια,στα αισχη της Λεωφορου οι οπαδοι του Παναθηναικου εκαναν ρατσιστική επίθεση στους ανθρώπους που βρίσκονταν στο μπουθ του Ολυμπιακού.με αποδέκτη τον Κριστιάν Καρεμπέ...
Τι εγινε με αυτους κυριε Κοντονη?
Γιατι δεν τιμωρηθηκαν?
Το θεμα εξαφανιστηκε η κουκουλωθηκε θα ελεγα...ουτε λεξη πουθενα γιαυτο..
Στα media? δεν το συζηταμε...δεν συνεβη ποτε γιαυτους...
Γιατι δεν τιθενται σε εφαρμογη οι υπαρχοντες νομοι?
Που ειναι εκεινη η περιβοητη σκληρη νομοθεσια που προανειγγειλαν και οι προηγουμενοι ψευτες απο σενα ?
Υπαρχει? και αν υπαρχει γιατι δεν εφαρμοζεται σε αυτα τα μορφωματα του Ελληνικου Ποδοσφαιρου?
Επειδη ειναι οπαδοι του Παναθηναικου?
Επειδη ειναι η αγαπημενη σου ομαδα?
Ουτε λεξη πουθενα..ουτε απο εσενα ουτε απο κανεναν...σιγη βοωντος εν τη ερημω....
Αυτος εισαι κυριε Κοντονη...οτι ηταν και οι προηγουμενοι απο εσενα στην ιδια καρεκλα που κατεχεις....

 Ιδου η διαφορα Αγγλιας και Ελλαδος κυριε Κοντονη...

Στο δικαστήριο οι 5 οπαδοί της Τσέλσι που κατηγορούνται για ρατσισμό

\Οι πέντε οπαδοί της Τσέλσι που κατηγορούνται για ρατσιστική επίθεση πριν το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκαν την Τετάρτη στο δικαστήριο. Κινδυνεύουν μέχρι και με 10 χρόνια αποχής από τα γήπεδα!
Τζόσουα Πάρσονς, Ρίτσαρντ Μπάρκλι, Τζόρνταν Μάντεϊ, Ντιν Κάλις. Γουίλιαμ Σίμπσον. Αυτά είναι τα ονόματα των πέντε οπαδών της Τσέλσι που εμφανίστηκαν την Τετάρτη για πρώτη φορά ενώπιον της δικαιοσύνης (στο Waltham Forest Magistrates' Court) για την πολύκροτη υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης εις βάρος ενός μαύρου άνδρα στο Μετρό του Παρισιού, πριν από το πρώτο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι για τους "16" του Champions League.
Κατά την πρώτη παρουσία τους μπροστά στους δικαστές, επιβεβαίωσαν τα ονόματά τους, τις διευθύνσεις των κατοικιών τους και τις ημερομηνίες γέννησής τους, ενώ αφού ακούστηκαν οι κατηγορίες που τους βαραίνουν όλοι δήλωσαν αθώοι μέσω των δικηγόρων που τους εκπροσωπούν.
Η πρόταση της αστυνομίας είναι να τους επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα η οποία να φτάνει ακόμα και τα 10 χρόνια, ενώ σύμφωνα με τους δικαστές θα πρέπει να γίνουν δύο τουλάχιστον ακροάσεις με παρουσίες αρκετών μαρτύρων προκειμένου να βγει η τελική ετυμηγορία.

Υπενθυμίζεται πως στο περιβόητο επεισόδιο πριν το ματς της Παρί με την Τσέλσι, ένα γκρουπ οπαδών των Λονδρέζων απαγόρευσε σε έναν μαύρο άνδρα να εισέλθει στο βαγόνι ενώ ταυτόχρονα τραγουδούσαν "είμαστε ρατσιστές, είμαστε ρατσιστές και έτσι μας αρέσει".

Το θύμα της επίθεσης έχει δηλώσει πως εκείνο το περιστατικό τον "κατέστρεψε" καθώς τον έχει καταστήσει ανίκανο να εργαστεί ή να ταξιδεύει με δημόσια μέσα μεταφοράς, ενώ επιπλέον ο ίδιος υποφέρει από κατάθλιψη και τα παιδιά του έχουν τραυματιστεί ψυχικά βλέποντας τόσα δημοσιεύματα αναφορικά με τον πατέρα τους.

Ρατσιστική επίθεση στον Καρεμπέ


Το βίντεο που παρουσιάζονται οπαδοί του Παναθηναίκού να κάνουν ρατσιστική επίθεση στους ανθρώπους που βρίσκονται στο μπουθ του Ολυμπιακού. Αποδέκτης ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ

Δεν υπάρχουν σχόλια: