moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Πλάνα χωρίς Μήτρογλου

Πλάνα χωρίς Μήτρογλου

Εξαιρετικά δύσκολο είναι να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ο Κώστας Μήτρογλου κάτι που επιβεβαιώνουν και οι ερυθρόλευκοι.

Πλάνα χωρίς Μήτρογλου

Χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου υποχρεώνεται να κάνει τα πλάνα του ο Βίτορ Περέιρα για τον επαναληπτικό αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Όπως επιβεβαιώνουν και από τον Ολυμπιακό ο διεθνής επιθετικός είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης.
Ο λόγος για αυτό είναι οι έντονες ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Μήτρογλου στον τετρακέφαλο και -βάσει των δεδομένων που υπάρχουν αυτή την στιγμή- θα του στερήσουν τη συμμετοχή στο ματς.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει ο Περέιρα στον Ολυμπιακό. Οι πιθανότητες να μπορέσει να αγωνιστεί και ο Αμπντελαουϊ στο παιχνίδι είναι εξαιρετικά λίγες. Ο Νορβηγός άσος ταλαιπωρείται εδώ και ημέρες από έναν τραυματισμό ο οποίος δεν του επιτρέπει να λάβει μέρος στις προπονήσεις.

Ποιοι θα καλύψουν τα κενά; Ο Σαλίνο αναμένεται να πάρει τη θέση του Αμπντελαουί στην 11άδα των ερυθρολεύκων. Ωστόσο τα πράγματα είναι περισσότερο δύσκολα για τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. Οι υποψήφιοι είναι οι Χάρα, Διαμαντάκος και Μπενίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: