moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην… μοίρα του

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην… μοίρα του

 

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει αφεθεί στη μοίρα του και άλλη μία τρανή απόδειξη συνιστά το σοβαρό περιστατικό σε αγώνα της τρίτης κατηγορίας της ΕΠΣ Λάρισας, όπου ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά!
Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα στη Βαμβακού, όπου η τοπική ομάδα αγωνιζόταν με το Δίλοφο για τη γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας. Σε μία ανύποπτη φάση, λοιπόν, τραυματίστηκε στον αυχένα παίκτης των φιλοξενούμενων και από κείνη τη στιγμή και έπειτα ξεκίνησε το θρίλερ.
Ο ρέφερι διέκοψε το ματς. Κρίθηκε επιβεβλημένο ο παίκτης να πάει στο νοσοκομείο Λάρισας, όμως το ασθενόφορο που κλήθηκε από το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, το οποίο απέχει μερικά χιλιόμετρα από την Βαμβακού. Ομως, το ασθενοφόρο δεν ξεκίνησε και δεν ήρθε ποτέ… Ο λόγος; Δεν υπήρχε οδηγός!
Έτσι, κλήθηκε ασθενοφόρο από τη Λάρισα και λόγω της απόστασης, η άφιξη του ασθενοφόρο καθυστέρησε τρία τέταρτα της ώρας, χρονικό σημείο που κρίνεται απαγορευτικό, καθώς υπήρχε σημαντικός κίνδυνος για την υγεία του ποδοσφαιριστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: