moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Το νέο Μουσείο, «κιβωτός» δόξας 90 ετών!

Το νέο Μουσείο, «κιβωτός» δόξας 90 ετών!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ αποκάλυψε, σε συνέντευξη Τύπου για τα 90 χρόνια του Θρύλου, την προσφορά του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη στον σύλλογο και την ιστορία του!



Ο Ολυμπιακός μας βαδίζει σε μία κομβική χρονιά, υψίστης σημασίας! Την Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015, ο σύλλογός μας συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Μία επέτειος ιδιαίτερη, η οποία υπενθυμίζει σε όλους μας τη δόξα και το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας. Μία ημέρα πριν, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε το επετειακό λογότυπο για τα 90 χρόνια, καθώς και τις δράσεις που θα κυριαρχήσουν στους εορτασμούς.
Παράλληλα, αποκαλύφθηκε, δια στόματος Κριστιάν Καρεμπέ, η τεράστια προσφορά του Προέδρου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον σύλλογο. Όχι μόνον ως Πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά ως αγνός φίλαθλος, ο κ. Μαρινάκης υλοποιεί τη δημιουργία του νέου Μουσείου του Θρύλου! Του Μουσείου στο οποίο θα στεγάζεται η ιστορία του, ενιαίου και αδιαίρετου, Ολυμπιακού!
Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος αφού τόνισε τη σημασία που έχει για τους απανταχού φιλάθλους, έδωσε τον λόγο στον αρχηγό, Γιάννη Μανιάτη!




«Ο Ολυμπιακός, μεγαλύτερος, ο ενδοξότερος σύλλογος, συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής. Μιλάμε για έναν σύλλογο που είναι πολλά περισσότερα από ένας σύλλογος. Δεν είναι τυχαίο ότι τον στηρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες και πρέπει εμείς να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να μπορέσει η ομάδα να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά», ήταν το μήνυμα του captain της ομάδας μας, ο οποίος παρουσίασε στη συνέχεια το επετειακό, εορταστικό λογότυπο για τα 90 χρόνια του Θρύλου μας!



Αμέσως μετά ο λόγος πέρασε στον Σύμβουλο Στρατηγικής της Διοίκησης και παλαιό άσο του Ολυμπιακού, τον Κριστιάν Καρεμπέ. «Καλώς ήρθατε σε μία σπουδαία ημέρα για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Σήμερα γιορτάζουμε τα 90 χρόνια δόξας του Θρύλου. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το σύλλογο. Φυσικά, θέλω να τονίσω ότι πριν από εμάς έκαναν άλλοι θυσίες και πολλή δουλειά. Νιώθω πολύ περήφανος και ταυτόχρονα πολύ μικρός μπροστά στα όσα έχουν επιτευχθεί όλα αυτά τα χρόνια», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ, Καρεμπέ, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε τη σκέψη και τη σπουδαία ενέργεια του Προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος με τον δικό του τρόπο θα αφήσει το αποτύπωμα στην κληρονομιά του Θρύλου!
«Θέλω να ανακοινώσω ότι ο πρόεδρός μας, ο κ. Μαρινάκης, για να αφήσει το στίγμα του για τον εορτασμό των 90 ετών, αποφάσισε να δωρίσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να δημιουργήσει το νέο Μουσείο του Ολυμπιακού, το οποίο θα είναι διπλάσιο σε μέγεθος από το σημερινό! Στόχος του είναι να κάνει ακόμη πιο γνωστό τον Ολυμπιακό στον κόσμο.



Σε αυτό το Μουσείο θα υπάρχουν ψηφιακές δραστηριότητες κα θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο γνωστό το όνομά μας στην Ελλάδα και τον κόσμο. Αυτό το Μουσείο δεν απευθύνεται μόνο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και τους φιλάθλους που θα επισκεφτούν την Ελλάδα», κατέληξε!
Ο λόγος πέρασε, στη συνέχεια, ξανά στον κ. Καραπαπά, ο οποίος τόνισε: «Είναι ένα προσωπικό δώρο του κ. Μαρινάκη στον σύλλογο. Μία “κιβωτός” για να μεταλαμπαδεύσει την ιστορία του συλλόγου σε ολόκληρο του συλλόγου. Το Μουσείο θα γίνει στον ίδιο χώρο, θα είναι διπλάσιο από το τωρινό και θα είναι προς το ΣΕΦ. Θα γίνει παρουσίαση και θα δείτε τις μακέτες. Θα είναι τουριστικός προορισμός για όλους όσους έρχονται στην Αθήνα».



Ακολούθως, εξήγησε εν συντομία τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα ήδη, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν και θα αφορούν στους εορτασμούς των 90 χρόνων από την ίδρυση του Θρύλου.
«Από τις αρχές Μαρτίου όλη τα ψηφιακά Μέσα έχουν ντυθεί με τα επετειακά σύμβολα. Από τους εορτασμούς δεν θα μπορούσε να λείψει ο κόσμος. Ο κόσμος που μας δίνει την τεράστια δύναμη και έχει κάνει τον Ολυμπιακό να είναι η μεγαλύτερη κοινωνική δύναμη στην Ελλάδα. Ο κόσμος μιλάει στο Olympiacos TV και οι άνθρωποι του καναλιού έχουν δημιουργήσει μία σειρά από βίντεο με τον τίτλο ‘Ολυμπιακός για μένα σημαίνει…”.



Πρόκειται για απλούς ανθρώπους που κάνουν κατάθεση ψυχής και θα μπορέσετε να βρείτε κάτι από τη δική σας ζωή. Οι μαρτυρίες αυτές θα είναι περιεχόμενο στο Digital κομμάτι που ακούσατε προηγούμενους», σημείωσε αρχικά.
Εν παραλλήλω, γνωστοποίησε και τις προσφορές που θα μπορούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να απολαύσουν, κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 90 χρόνων της ομάδας μας. «Θα υπάρξουν στην μπουτίκ εορταστικές σειρές. Η φανέλα της επόμενης σεζόν θα είναι συλλεκτική και είναι ήδη πολυαναμενόμενη. Στις 10 με 15 Μαρτίου το Red Store κάνει μία προσφορά 1+1 δώρο, δηλαδή με κάθε αγορά ενός προϊόντος θα παίρνει κάθε φίλαθλος άλλο ένα δωρεάν.



Αύριο το απόγευμα (σ.σ. 10 Μαρτίου, ανήμερα των γενεθλίων του Θρύλου) θα υπάρχει μία γιορτή για τα καταστήματα του Πειραιά, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, ενώ ο κόσμος θα μπορεί να ενημερωθεί και να επωφεληθεί για τις προσφορές που θα έχουν τα καταστήματα της πόλης μας. Θα υπάρχει ένα τουριστικό τρένο, ανιματέρ, ενώ θα γίνει και μία σχετική κλήρωση για δώρα του Ολυμπιακού», τόνισε και συνέχισε:



«Επίσης θα γίνει ένα βιβλίο, μία προσιτή έκδοση, η οποία θα μπορεί να διανεμηθεί και μέσα από το δίκτυο των εφημερίδων. Στόχος μας είναι να μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι αυτό το βιβλίο, το οποίο θα αφορά στα 90 χρόνια του συλλόγου. Πρόκειται για αρκετά μεγάλη έκδοση και όλα τα έσοδα θα δοθούν για τον ιερό σκοπό της UNICEF!
Φυσικά Θα υπάρξουν και άλλες δραστηριότητες σε συνδυασμό με τον δήμο Πειραιά. Όλη η οικογένεια του συλλόγου θα γιορτάσει αυτά τα γενέθλια, η μισή ελληνική κοινωνία θέλουμε να γιορτάσει τη γέννηση του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου. Θέλουμε οι δράσεις αυτές να αφορούν σε όλο τον κόσμο και θέλουμε τη στήριξη όλου του κόσμου».
Μίλησε, ακολούθως, για το γεγονός ότι ο Θρύλος μεγαλώνει διαρκώς και εξήγησε πως οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης εξέφρασαν τις ευχές τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βαλένθια, δείχνοντας και τη σχετική εικόνα!



Τέλος, ο κ. Καραπαπάς προϊδέασε τους παρευρισκομένους για μία… έκπληξη, την οποία ετοιμάζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας: «Για αύριο το βράδυ (σ.σ. 10 Μαρτίου, ανήμερα των γενεθλίων του συλλόγου) οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν μία πολύ μεγάλη έκπληξη. Θα επιχειρήσουν να κάνουν κάτι που δεν έχει γίνει από οπαδούς και θα είναι πολύ εντυπωσιακό. Θα είμαστε όλοι εκεί για να την απολαύσουμε στα πλαίσια του εορτασμού».
Σε σχετική ερώτηση που αφορούσε στην ΠΑΕ, αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, ο κ. Καραπαπάς επεσήμανε ότι «δόγμα μας είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος. Το αποδεικνύουμε καθημερινά με τη στήριξή μας στον Ερασιτέχνη και όπου το χρειαστεί ο σύλλογος. Τα 6-7 εκατ. ευρώ που έχουν πάει στον Ερασιτέχνη θα ήταν μία σπουδαία μεταγραφή, αλλά εμείς ενισχύουμε την ιστορία του συλλόγου. Υπάρχει ο κ. Μαρινάκης στο ποδόσφαιρο, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στο μπάσκετ, ο κ. Κουντούρης έχει κάνει μεγάλη δουλειά στον Ερασιτέχνη και τώρα είμαστε ευλογημένοι, γιατί έχουμε παντού ηγέτες»!

Δείτε την Συνέντευξη Τύπου μέσω του Οlympiacos TV:

Δεν υπάρχουν σχόλια: