moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Σύνδεσμος Βετεράνων - Ανακοίνωση

Σύνδεσμος Βετεράνων - Ανακοίνωση

Οι Βετεράνοι του Θρύλου εύχονται χρόνια πολλά στον σύλλογό μας, με ευχετήρια ανακοίνωσή τους.


90 χρόνια θρυλικής ιστορίας! 90 χρόνια γεμάτα υπερηφάνεια, συγκινήσεις, τίτλους, «μάχες», χαρές, λύπες. 90 χρόνια αγάπης και λατρείας για τον μεγαλύτερο σύλλογο του Πειραιά, της Ελλάδας και από τους μεγαλύτερους όλου του πλανήτη, με τα εκατομμύρια φιλάθλους σε κάθε γωνιά του κόσμου που ζουν και αναπνέουν για τον Ολυμπιακό και έχουν το Θρύλο, με το Δαφνοστεφανομένο Έφηβο και τα ερυθρόλευκα χρώματα, ως δική τους οικογένεια.
90 χρόνια με πρωταθλήματα και με το γήπεδο - θρύλος, το μυθικό «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που στον ουρανό του ζουν τα 21 ηρωικά παιδιά της Θύρας 7 μαζί με τις θρυλικές μορφές της ιστορίας του Ολυμπιακού.
Και εμείς, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, πάντα κοντά και δίπλα στην ομάδα μας, γεμίζουμε ρίγη συγκινήσεως όταν ακούμε το «Θρύλε Θεέ μου Ολυμπιακέ μου» να δονεί την ατμόσφαιρα των γηπέδων.
Σε ευχαριστούμε «Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ, Δαφνοστεφανομένε, μεγάλε και τρανέ» για ότι μας προσφέρεις αυτά τα γεμάτα ΤΙΜΗ και ΔΟΞΑ 90 χρόνια.
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: