moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας απευθύνθηκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επίθεση εναντίον του Άρη.

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ
Βαρύτατες κατηγορίες για τους τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επίθεση στους φίλους του Άρη.
Όπως έκανε γνωστό η αστυνομική διεύθυνση Σερρών οι οπαδοί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
«Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και παραπέμφθηκαν στον κ. Ανακριτή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σε αυτή την ανακοίνωση αναφέρονται και άλλα στοιχεία για την επίθεση…
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών:
«Εξιχνιάστηκε ύστερα από άμεσες προανακριτικές ενέργειες και εκτεταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, υπόθεση σοβαρού τραυματισμού 34χρονου ιδιώτη και 33χρονου αστυνομικού, πλησίον συνδέσμου φιλάθλων αθλητικής ομάδας, στην πόλη των Σερρών
.Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της εγκληματικής ενέργειας, τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας από 21 έως και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, προχθές (07-03-2015) τα ξημερώματα οι συλληφθέντες εξήλθαν από σύνδεσμο φιλάθλων αθλητικής ομάδας στις Σέρρες και σε απόσταση 200 περίπου μέτρων επιτέθηκαν στους δύο διερχόμενους παθόντες, οι οποίοι επέστρεφαν στις οικίες τους μετά από νυχτερινή διασκέδαση και τους προκάλεσαν σοβαρά τραύματα με χρήση σωματικής βίας και ξύλινων αντικειμένων.
Οι παθόντες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των Σερρών, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας εκτοξευτήρας φωτοβολίδων και μία βάση εκτόξευσης με φωτοβολίδα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και παραπέμφθηκαν στον κ. Ανακριτή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: